- "We need no wings to fly" ✎

Chapter 24- Right There Babe

Previosly on: we need no wings to fly
"Tack",sade jag och kramade honom. "Ingen fara gumman slösas så mycket du vill",sa han och jag gick tillbaka till Cara och Harry. "Vad ville han",frågade Cara. "Inget han gav mig bara sitt kort att ta pengar från. "Du skämtar!",Skrek Cara. Hon kunde härja och säga hur mycket hon ville om vad hon skulle köpa men jag skulle försöka slösas så lite så möjligt.
____________________________________________________________________________


Maddisons perspektiv:
Vi fortsatte gå runt och jag kunde på riktigt inte låta bli att kolla mobilen var tredje sekund om jag hade fått något medelande eller något liknande av Justin. "Maddison titta den är väll fin"sade Cara. "Ett ögonblick",svarade jag "Men vafan,du checkar din mobil varje läcka sekund,hw mig den!",Sa hon och drog ifrån mig min mobil. "Nej snälla"bad jag. "Jo lämna saken nu vi kommer aldrig bli klara med det här om du inte är med oss i denna stora värld tro mig din älskling kommer lomma och ja han kommer få dig i säng",skälde hon ut mig. Jag fattade inget av det hon Sa men von skulle lägga ner för hennes stora käft hade tagit in sig på fel område att stå o gagga om. "Vad vill du nu da?",sade jag stelt." "Jag vet inte vad ditt problem är med art förstå det här men jag vinner inget med att stå här och fixa saker och ting åt dig men du borde iallafall hålla dig på jorden en stund och hjälpa till",Sa Cara och stoppade in min mobil i hennes väska. "Ingen tvingade dig gumman",sade jag kaxigt och gick förbi henne. Jag kanske lät kaxig men nu får det vara så nån dag måste jag ju få chansen att vara bossen i området. Jag kollade igenom kläningarna men hittade inget. "Jag köpte klänningen,vill du äta?",frågade Cara sorgset. "Vilken klänning jag valde ingen?",sade jag "om det nu är så att du vill leka boss så borde du iallafall veta att du då inte väljer kläderna utan får dem färdiga",sa hon och gick ut. Jag putsade ut och följde efter dem. Vi gick in till en restaurang och beställde varsin kebab taldrik. Det var tyst och stilsamt under lunchen men det var inget dåligt i detta fall då jag aldrig ätit så god kebab innan. Jag åt mig propp mätt. "Vi måste shoppa resten nu",Sa Cara och såg på Harry. "Vadå resten?",frågade jag. Jag såg eller när saken handlade om Cara så kännde jag hur hon på riktigt tagit åt sig det jag sagt innan och sårats och var tveksamma med att verkligen prata med mig och besvara frågan. "Smycken, maten, godiset, drickan sakerna och många fler saker som handlar om festen",Sa hon snabbt. Jag nickade kort och inte långt efter reste vi oss för att fortsätta med vårt lilla äventyr.

En lång tid hade gått kanske 3 timmar och äntligen var allt klart. Och nåt jag fick reda på gärna nu var att festen skymulle vara idag för fredag skulle nom populär tjej ha fest så det skulle vara omöjligt att dem valde mig över henne. Alltså kort bara om dem inbjudna. Vi tog bussen hem. Himlen var på väg att mörknaenbit redan nu vilket var kontigt nu i den tiden av året lite för konstigt. Vi steg in hemma hos mig och ladde ner alla påsar. "Hej ni var tillbaka.",hälsade Daria. Jag hade verkligen glömt anledningen varför Zac bodde hos oss men nu bär jag märkt Darias mage som hade växt så påminde det mig tydligt. "Varsågod din mobil",sade Cara och räckte fram den till mig. Jag tog emot den och sprang upp till mitt rum. Jag låste upp mobilen och direkt började den vibrera längst upp stod det "tre missade samtal av.....", mumlade jag och vart så spännd över att namnet på den som ringt stod. Jag tryckte in op det och riktigt sant son jag trott var det han. Justin. Jag suckade högt och slängde mig ner på sängen. Jag kunde inte beskrivs hur besviken jsg kände mig. Jag Läbgde en kort blick på skärmen och drogs direkt tillbaka. "Mottagaren French shawty har lämnat ett röst medelande. Jag track på det och lade luren nit örat. "Hej baby jag vet att jag inte ringt men jag hoppas på att du mår bra. Ring mig när du kan." Jag track på nästa. "Baby du har intrme hört av dig men tänkte bara säga att jag inte vet om jag kan komma ikväll." Jag var rädd att trycka på tredje men track på det ändå. "Ledsen med att behöva säga det men....luren tystnade "jag kan inte komma" var det sista jag fick höra innan den stängdes av. Ögonen sved så det brändes Menem ingen tår trilla. Jag slängde ner mobilen och precis efter kom Cara in. "Dirty för störandet men du måste förberedda dig",Sa hon och lade ner påsarna. Jag svarade inte."Jag vet att du är sur men kan jag iallafall få hjälpa dig med att förberedda dig",frågade hon. Hon var ute på fel spår det våt inte henne jag var mest sårad av eller besviken på men jag hade ingen förberedelse med att förklara något. Hon fixade och sminkade mig en rätt lång tid fast det var simple dom var uttrycket på utseendet. Tillslut lyckades hon iallafall få mig nöjd och glad. Till och med att prata ut en del. "Om han nu inte kommer så tror jag inte liksom att han skulle må bättre av att veta att du bara tråkat och gråtit på din dag.",förklarade Cara och fixade det satte på dig sina skor. Båda vi var färdiga. Klockan pekade på 20:23 och det tydde inom den stunden att Harry väntade på oss ute för att köra oss till lokalen. "Titta vilka snyggingar vi har här",tjöt Harry när vi tagit oss in i bilen. Orden var tydligt riktade åt Cara. Han har känslor mot henne. 

Vi hade vart en stund och lokalen verkade vara klar och hel full med folk. Några var redan höga och galna och musiken var inte låg den heller jag tror nog att till och med de tredje grannarna till den lokalen hörde som om musiken var inne hos dem. Några andra var tydligen omöjliga att separera på få dem redan tagit sig upp på något bort och inte brytt sig om andra. Cara hade bjudit in så jag kände knappt någon men plötsligt spärrades mina ögon när jag såg Jason mccan och elit Saeb stå med var din vin och drack var just de två kändaste designerna på min födelsedag??? 
Jag gick fram till dem och såg Cara stå vid dem. "Då det är hon du har pratat om",frågade Jason. "Ja!",svarade Cara glatt. "Jsg tar gärna med henne på en modelvissning",sade Jason. "Dröm det jag har redan sagt att jag velat ha henne innan jag träffat henne",Sa Elie och skoj slog Jason. Båda skrattade. Jag fattade inget men just nu var det här så pinsamt att få lämna stället skulle vara riktigt skönt. Vi pratade en stund till innan jag lämnade dem. 
Jag hade lyckats få in några glas i mig och kände mig riktigt avslappnad i kroppen att jag tog mig upp på dansgolvet och dansade en stund ensamt innan någon tryckte sig mot mig och gled med handen över min kropp en stund innan jag kände att det var fel och puttade bort honom jag körde några dans steg som jag tydligt minns jag och Justin dansat i gården den där dagen på rasten. Jag kände i.te met än hur någon tryckte sig mot mig igen så hans kropp sätt perfekt med min och fyllde tomheten. Jag vart irriterad på att dem går för sig att dem bara kunde trycka sig upp mot mig hur dem ville. Jag vände mig om och hade inte förväntat mig det här.
  "Hi shawty, störde jag dig?",Sa Justin och log ett charmigt leende. 
"Justin!",tjöt jag nästan, han lade ett finger på mina läppar och vilade sina händer på mina kinder. 
"Shhh, i'm right here",Sa han och vände på mig så jag vart upptryckt mot hans skrev. Jag gjorde små ringar med rumpan som jag visste han älskade men denna gång höll han inte sig som varje gång han lät sin hand gå över min rumpa. Jag puttade på huvudet så allt hår hamnade på en sida i.nån jag vände mig med ena sidan av ansiktet mot honom så jag vart precis vid hans kind. 
"Hur kom du hit?",frågade jag och såg honom i ögonen vilket han inte gjorde just nu.
"Det är inte det som är frågan baby frågan är vad vi ska göra nu när jag är här",viskade han och såg in i mina ögon nu. Jag såg på honom att han var trött, ärligt så var han så sexy när han var trött. Hans läppar var puttade och en aning svulna, hans ögon var vassa och mörka. Håret var fixat men ändå förstört några slingor hade hamnat på hans ansikte. Jag kunde också lukta att han var ny duschad. 
"Det vet väll inte jag, men det ska iallafall vara anorlunda",viskade jag mot hans läppar. Han lämnade ett ljudligt flin innan han kysste mig mjukt och masserade sina läppar fuktigt och på båt sätt annorlunda som om han siktade på högre nivå än den vi kört på. Jag avbröt kyssen och drog honom från hans hand med mig upp för trapporna. Jag öppnade rummet till ett kallt mörkt rum och vände mig om. 
"Du ryser",sa Justin och kramade mig bakifrån. Jag hade tänkt på saken som Justin siktat på men jag visste inte om jag ville jag har alltid haft en rädsla för det liksom att det är trångt, ont. Men just nu ägnade jag inte mer tid åt det innan jag vände mig bestämt om mot Justin och såg honom i ögonen. Han hade inte förstått mig än utan bara höjt på ögonbrynen och undrat vad jag menat. Jag skämdes som tusan och kände hur pinsamt det här var men drog ändå av honom hans jacka och sedan bälte samtidigt som jag stirrade ner. Jag fukta mina läppar och såg upp i Justins ögon. Han hade hängt med i rytmen och log kort innan han hetsade upp stunden genom att dra sin hand över mina lår och dragit in sina händer under min klänning och dragit ner den en bit så den vart som en midje kjol liksom så mina bröst syntes. Han verkade förstå mig då han mellan varje stund kollat om jag tyckte det var okej. Han  lämnade hungriga kyssar på mina läppar och ner på min kropp så jag vart alldeles konstig i magen. Jag kände redan hur det var för mycket för mig, ett skrämt stön lämnade mina läppar. Justin slutade direkt samtidigt som han drog handen frustrerat genom håret och backade bak en bit ifrån mig. 
"Justin förl.......",började jag men han avbröt mig direkt.
"Det är okej",sa han och vände sig mot fönstret. 
Jag kände mig så elak, svag och idiotisk på något sätt, jag menar vilken tjej skulle tacka nej till Justin Bieber! 
"Ska du vara kvar",mumlade jag svagt.
"Ja, orkar inte hem till all skit där hemma.",sa han.
Jag vände mig om och gick in på toa och bytte om till mina sovkläder som jag sett ligga i toaletten och gick ut igen. Jag kände mig totalt olik mig den visade mycket av mitt skin och tryckte upp mina bröst så det bara inte gick mer. Så fort jag skulle luta mig fram så skulle en hel del av mina trosor synas. Jag kunde känna hur jag blev varm i ansiktet av att jag skämdes. Jag hoppades på att han inte skulle se mig ha rodnat. Jag tänkte precis vända mig om när Justin geppa tag i min hand och tryckte mig upp mot sig. Det gick inte bättre när jag kunde känna hur hård han var. Jag såg ner på mina händer. 
"Baby jag.....",började jag men jag avbröt honom snabbt. 
"Jag bryr mig inte, jag kommer snart",sade jag och gick in till rummet bredvid för att hämta några drinkar men imponerades totalt. Det fanns allt från starkaste ölen till juice så jag visste inte vad utav det jag skulle välja så jag stod där och bara stirrade. Jag öppnade kylen och rös av den frustna luften släpptes ut i hela rummet så jag frös. Jag tog två vodka flaskor och vände mig om för att träffa två läppar mot mina och hur hans händer tog en flaska  av mina händer för att snarare stoppa in den i munnen och klunka i sig den som om det vorre vatten. Jag betraktade honom med en rätt så upphetsad blick och såg hur hans läppar var fuktigt intryckta mot flaskan och hans händer som greppade om den hårt. Jag for blicken ner till hans kropp och stannade vid hans kön jag bet mig i läppen hårt och kände både hur våt jag hade blivit och hur jag bitit mig så hårt så blod kom ur. Justin lade ner flaskan på bordet och såg upphetsat på mig. Hans rufsiga hår dödade mig. Jag lämnade allt åt honom jag kände inte mer än hur jag drog av honom hans bälte och tröja för att trycka mina läppar mot hans läppar och köra ner mina händer i hans boxers. "Mmmuh..uhh",några stön lämnade Justin med läpparna fortfarande tryckta mot mina. Han tog mig i rumpan och bar mig upp så jag skingrade mina ben runt hans midja. Vi hade kommit upp i en helt annan nivå båda sökte mer upphetsning. Justin satte ner mig på bordet och följde mig bakåt tills vi låg på bordet. Jag hade blivit varm så jag slängde av mig rocken och nattlinnet så jag var i endast bh och trosor. 


"Damn baby dina boobs",mumlade Justin och slicka sig om läpparna.
Jag tryckte mina läppar mot hans och drog av honom hans byxor. Justin masserade min slida över trosorna så jag kände vartenda lilla upphetsning  i min kropp. 
Justin såg upp på mig sexigt innan han släppte in sin hand i mina trosor och gled med först ett finger in i mig och drog det fram och tillbaka så jag kände mer behov. Sedan drog han in ett finger till samtidigt som han gled fortare in i mig, jag nådde nästan mitt slut jag skulle komma när som helst. Han nådde aldrig mitt till slutet så jag kände bara att skulle inte jag nu ha honom intryckt i mig så skulle jag rada men han lyckades få min cum och slicka sina fingrar rent. 
"Baby du är fucking till och med god i det",sade han och drog av sig sina boxers. Jag stirrade storögt på honom och väntade på honom. Han log sexigt och drog mig i handen ner från bordet sp. jag satt på knän så jag stod i hans köns nivå. 
"Baby visa mig",sade han och lade mina händer på min kind. 
Jag stirrade på den och kände vilken utmaning det här var.
"Älskling den kommer inte suga av sig själv kör",sa Justin och såg ner på mig. Jag stoppade in en bit i munnen och sög lätt, det var inga stora problem med det så jag stoppade in den mer och sög mer passionerat. 
"Fuck babe mer",stönade han och flätade in sina fingrar i mitt hår. Han tryckte in mitt huvud mot honom mer så jag hade den hela i munnen, jag sög den så gott jag kunde och hörde hur hans stönar bara vart högre och grovare så jag började tänka mig den  en klubba och slicka på den på flera olika sätt. 
"Fuck babe jag kommer släppa",sade han och då flrstod jag att hans cum skulle komma men hann inte mycket mer då det kom in i min så jag visste inte vad jag skulle göra. 
"Svälj det",sade han med en stönande röst. Jag gjorde det han sa och såg sedan upp på Justin som räckte en vodka flaska pt mig som jag surpade i mig. Jag lade sedan ifrån mig den och såg på Justin som bar mig upp. Jag släppte ut drickan som jag hade i munnen på hans hals och drog det som en shoot. Jag skapade sugmärken på hans hals och gnuggade min slida mot hans fast jag hade trosor på mig. Justin bar mig till rummet och släppte ner mig på sängen, han drog av mig bh:n och trosorna och lade sina händer på mina bröst för att sedan trycka sig in i mig. 
"Ohhhhhhhhh goshhhhh",skrek jag av smärta. 
"Jag vet att det gör ont babe men det kommer bli mycket skönt snart relaxa bara",sa Justin och tryckte sig mjukt fram och tillbaka i mig.
Först så stönade jag av smärta men så snart jag lyssnade på vad han sade till mig och relaxavdelning lite grann så började smärtan bli mer av njutning. 
"Mmm...uhhhhh",stönade jag njutandes. 
"Damn baby girl du är så tight",stönade Justin. Jag relaxade helt och såfort jag gjorde det så började båda stöna njutandes. 
"Mmmmm ugggggh",stönade jag och höll mina händer på sängen. An träffade min g-punkt varje gång. Justin började trycka hårdare och snabbare så båda stönade högt av njutning. 
"Ooommmgg",skrek jag av känslan jag får och tryckte huvudet djupt ner i kudden. 
"Jag kommer komma!",skrek Justin 
"What!",stönade jag, jag kände den stora känslan av att snart kommer det en skön avslutning efter och sant så tryckte han sig en sista gång hårt in i mig och då fick båda vi samtidig det så båda organen vilade. 
"Damn det här var fucking AMAZING",sa Justin och andades djupt. 
"Jag vet!",sa jag och lade mig i hans famn och lade filten över oss. Han kysste mig en sista gång innan han föll i sömnen och inte längst efter jag med. 
__________________________________________________________________
Detta är faktist första gången jag skriver det så ni får faktist ursäkta mig ifall det suger försökte så gott jag kunde. 

Så nu hade dem det vad tycker ni? 
Kommer deras förhållande gå lika bra framåt eller? Kanske/ kanske inte 
det får ni läsa snart. 

Just det nu innan jag går så skulle jag bara säga till er som inte visste/rösta så kommer det nu bli så att det blir tre korta kapitel varje vecka. Från och med (nästa vecka)

KOMMENTERA! 
7 kommentarer till nästa kapitel.

Postat av: Emelia Selin

Hej, ja klart vi kan göra länkbyte! Börja du så lägger jag ut sedan:)

2013-10-17 @ 22:21:53
URL: http://nnovellbloggen.blogg.se
Postat av: Anonym

Sluta inte skriva, älskar din novell.
Du skriver så braaa kapitel.
Så nej sluta inte.

2013-10-20 @ 09:51:47
Postat av: Lisa

Grymt kapitel!:)

2013-10-20 @ 09:52:25
Postat av: Vazira

Snälla sluta inte du är grymm på det här💕😘💕😘💕😘💕

2013-10-20 @ 10:12:24
Postat av: r

snälla sluta inre du är bäst på det här

2013-10-20 @ 10:15:31
Postat av: r

snälla sluta inre du är bäst på det här

2013-10-20 @ 10:15:33
Postat av: Maja

Hur bra som helst❤️❤️❤️

2013-10-20 @ 10:29:24
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: