- You are the one

Chapter 33 - Problem+Problem

Previously on: We need no wings to fly
Han kramade mig mjukt innan han släppte taget om mig och sprang in till lokalen. 
"Vart ska du?",frågade jag.
"Han ska fucking se vad som händer när han rör något som är mitt",sa han innan han försvann från min syn.
______________________________________________________________


Maddisons perspektiv
Jag sprang efter honom in genom massan, jag kunde inte få syn på honom. Jag såg mig om men fick inte syn på honom nu heller. Plötsligt hördes en hög smäll som jag reagerade direkt åt. Jag vände mig om mot ljudet, det lät som en stol som slogs sönder.  
Jag sprang dit ljudet kom ifrån och fick syn på Brayden liggandes på golvet helt blodig. 
Justin drog upp honom och höll honom från hans käkar. 
"Vem är din fucking boss, berätta!",skrek Justin. 
"Din kuk",svarade Brayden och hånlog. 
"Okejj så det är så du vill spela, dåså låt mig vissa vad min kuk gör",sa Justin och drog i honom för att sedan putta fram honom och lägga fram foten så han ramla ljudligt och hårt på golvet. 
När jag väl vände mig om fick jag syn på Nina som stod i hörnet skräck slaget. Justin torkade sitt blod som kom från hans läpp men det ersattes bara av mer. Han såg ner på sin blodiga hand innan han såg upp mot Nina och hick med stora steg mot henne för att dra in henne mot sig och trycka sina läppar hårt mot hennes. 
Det var som om jag stod på knivar som hög mig i hela kroppen, även fast jag visste att Justin säkert inte gjorde det för ingenting så ville jag ändå inte stå här, se min pojkvän kyssa någon annan tjej. Justin flätade in sin hand i hennes hår och ryckte plötsligt hårt i hennes hår. Hon skrek högt innan hon försökte få bort hans hand men han var för stark för henne. 
"Bitch var det inte allt du ville ha en jävla fucking kyss av mig, det fick du nu så varför gråta??", morrade Justin.
Jag orkade inte se nån mer drama for nothing så jag gick med raska steg fem till dem och skyndade mig för att ställa mig framför Nina. Han skulle precis slå till Nina innan jag han ikapp och fick örfilen istället för henne. Det vart alldeles tyst. 
"Maddison ur min väg",morrade Justin mellan tänderna. 
"Nej, jag tänker inte flytta på mig o du tänker fan heller inte göra något mer",skrek jag med all styrka jag hade i kroppen vilket var ganska högt. 
"Det är som om du tiggar om att bli slagen du med",sa Justin
"Then lets go, slå mig ifall det är det du vill, mobba mig ifall det är det du önskar dig, sug förfan ut blodet ur mig ifall det är det som ger tillbaka min gamla Justin",skrek jag med en rasp röst samtidigt som mina ögon börja svida. 
Justin andades andfått, drog i min hand och tryckte mig upp mot väggen och stirrade sorgset in i mina ögon. Hans ögon var som en spegel för hur förstörd han var där inne, djupt inne. Han flyttade sig närmre mig och vände sitt huvud en bit så han vart i en vinkel där han kunde nå min hals med hans läppar. Han gick upp från mina käkar ner till mitt nyckelben och började kyssa mig. Desto längre upp han kom desto grovare kyssar han lämnade tills han började sugga törstigt efter mitt blod. Jag lämnade några stön, både för njutningen och för att det faktiskt börjar göra ont efter ett tag. Jag såg ner på hans handled och kunde tydligt se att han hade ansträngt sig så mycket att jag kunde se hans nerver tydligt på hans handled. Jag drog min hand över hans kind och satte ihop våra läppar i en mjuk kyss. 
Ljud av ett nyligen utsläppt skott lät högt så alla börja springa och härja och när jag väl skulle lämna ett skri likt dem andra så kom det inget utan bara blod som rann ner för min mun. Jag såg mig sakta ner och såg blodfläcken som hade bildads på min klänning. Jag lade handen för det och stoppade in ett finger för att sedan känna en rejäl verk som bekräftade att det var jag som hade fått skottet o ingen annan. Jag såg upp på Justin som såg minst lika chockad ut som jag. Mina ben höll inge mer utan de gjorde så jag föll ner helt på golvet. 

Ett ljud liknande tinnitus hördes i mina öron. Det kändes att jag hade ett hål i magen. 
"Maddison"
Jag hörde mitt namn! 
Jag ville öppna ögonen för att se vem det var men jag kunde inte. 
Jag hade hört det innan men aldrig kunnat svara. 
"Jag ber dig att vakna",bad personen.
"Ibland kan jag bli avundsjuk och göra dumma saker för bara tanken att du kan vara någon annans, eller att du kan kanske väljer ut någon annan än mig går mig i nerverna. Men det är inte något jag bestämmer för jag vet att jag inte är den snyggaste, smartaste, roligaste eller bästa pojkvännen som vet allt om dig och behandlar dig som prinsessa. Så jag antar att det är en del av hur jag är. Men jag vet en sak, och det är att hur mycket du än kommer anstränga dig och hur mycket du ön kommer försöka så kommer du aldrig hitta någon som älskar dig lika mycket som jag.",sa personen. Det kändes att min kropp blev varmare och verkligen gav mig viljan att det var nu jag skulle öppna ögonen. Jag separerade ögonlocken och lyckades äntligen se. Det var bara vitt tak. Jag försökte vänd app min nacke en bit. Där fick jag syn på Justin som satt och kramade min hand med båda sina händer. 
"Maddison",mumlade han och såg upp på mig. 
"Justin", svarade jag
"Hej älskling mår du bra??",frågade han med en len röst.
"Ja", svarade jag och la min hand på hans nacke som ett tecken på att han skulle lägga sig ner bredvid mig. 
Han log sött och lyfte på lakan och gossa sig ner bredvid mig. Han låg en bit längre upp ön mig så jag kunde luta mitt huvud mot hans bröst. 
Vi låg och pratade ihop oss en stund innan sköterskan kom in. 
"Hej så du har vaknat och hunnit mysa med pojkvännen lite",sa hon glatt och ställde sig bredvid sängen.
"Haha ja",sa jag och flätade ihop mina fingrar med Justins.
"Känner du för att öra lite??",frågade hon. 
"Nej...",mumlade jag innan Justin avbröt mig.
"Jo hon har fan inte ätit något på tre hela dagar och nätter",sa han.
Jag rynkade på både näsan och pannan och näsan och såg upp på Justin. Vad fan var det han just uttalade, tre hela nätter och dagar. Justin såg ner på mig och förstod min blick. 
"Jag ska förklara...",muttrade han och drog sin hand mjukt över min kind och kysste mig kort på pannan . 
_______________________________________________________________
Motherbitchezzz vad det tog tid att komma på något dramatiskt, okej kanske inte bästa dramat men ursäkta mig det var dit min fantasi räckte. 
SÅ SNÖLLA KOMMENTERA.
Ochsim jag säkert tjatat på många gånger innan SNÄÄÄÄLA SPRID DENNA BLOGG!

Postat av: Emelie

jätte bra :)

2013-12-18 @ 07:35:32
URL: http://emelajzaan.blogg.se
Postat av: HEdvig

Supeeeerbraa!!

2013-12-18 @ 10:43:48
URL: http://blodninerna.horseworld.se
Postat av: Natasha

Superoo love it! Hihihi❤

2013-12-18 @ 19:41:44
Postat av: Ylva

Bra

2013-12-19 @ 16:07:08
Postat av: Sofia

När kommer nästa älskar den

2013-12-19 @ 21:59:36
Postat av: jojo

omg omg omg har läst hela fkn skiten på 2 dagar o vill bara ha mer .. så snälla skriv bara mer !!!

2013-12-21 @ 18:58:17
Postat av: jojo

och nej menar inte så utan menar att den är bra och inte skit hahah xD sorry om ni missförstod men är desperat efter mer :(

2013-12-21 @ 18:58:59
Postat av: bra

hej den var jätte bra !! läs gärna min blogg !!

Postat av: anonym

AASSÅ DET ÄR SKIT KUL ATT LÄSA NÄR JUSTIN ÄR SÅ HÅRD O BAD ASS LIXOM SOM HAN VAR NYSS

2013-12-25 @ 01:18:42
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: