- "We need no wings to fly" ✎

Chapter 6- Time to change

Daria tänkte precis dra bort honom innan jag höll upp handen att hon skulle stå kvar. Två tårar lyckades åka ner fast jag ansträngde mig att inte låta dem åka ner.  
___________________________________________
Justin backade bak ett steg. Jag gnuggade min hand där han hade kysst mig. "Äckel jag hatar dig!!!",skrek jag. "Älskar dig mer i sängen baby." Jag satte mig vid Daria. "Nöjd du sålde dig själv",sa hon. "Vi ska till stan efter skolan",sa jag "varför?" "För att jag sa det" "Okej" Jag ställde mig upp och drog med mig Daria till toaletten. "Ta det lugnt varför går du så snabbt. Jag låste dörren och ställde mig framför henne. "Jag har inte sålt mig, men om jag inte skulle göra det han ville skulle du vara skjuten i huvudet. "Va fan säger du?" Jag drog ut henne och lät henne stå vid dörren. En röd prick var siktad mot hennes huvud. "Vilken sekund som helst kan du vara död.",viskade jag "Jävlar vilken idiot",sa Daria "Det var därför jag lät honom men jag är inte över.Jag har en plan........",sa jag "Fett bra plan, jag bara är stolt över dig.",sa Daria Dagen rullade på och det var lunch. Sen vi gick in till matsalen tills vi satte oss så glodde alla på oss. "Okej vi är inte bio skärmar se ner på eran mat istället",skrek Daria. "Okej vad tänker du köpa?" "Något absolut inte likt mig." "Så min lön är slut?" "Jepp",flinade jag. Justin gick mot oss och satte sig framför oss i bordet. "Saknat mig?" Hans gäng killar satte sig med oss. Yes inget fönster eller något så dem kunde nå Daria. "Ja så himla mycket" "Så är du bered för tonight?",frågade han. "Vad är det då?" "En kille har fest." "Vi får se men med ditt face NEJ",sa jag och kastade min mjölk rakt över hans ansikte. Han satt kvar. Nu ska bebisen spänna sina knogar. "Han torkade sig och sprang mot oss. "Han tänkte precis slå mig innan jag tog hans hand och flätades med mig. "Oh vill du ha en puss, gärna för min del",sa jag och pussa han på kinden.
"För du tänker väl inte slå en tjej", viskade jag och klämde hans fingrar. Jag gick vidare ut från matsalen. Vi satte oss ute på bänken.Vädret är underbart, solen brände. "Okej nästa steg är ge honom exakt det han vill ha, låt honom brinna.",sa Daria. "Okej." Han och en kille gick mot oss. Så fort dem var framme så satte sig Justin i mina knän och andra bredvid Daria. "Shit vad sköna bänkar",sa Justin. "Mm" "oj sitter du här?",sa Justin och vände sig om så han såg mig. Jag sära på mins ben så han åkte ner på bänken, och jag satte mig på ryggstödet. "Mm bänkarna var sköna",viskade jag och lade mitt huvud på hans axel. Jag smekte honom vid axeln ner till hans bröst. Daria satt och pratade med killen. Jag sträckte mitt ben på andra sidan av hans ben och satte mig på hans knän så jag satt mittemot honom. "Don't play with à bitch who don't want you",sa jag och såg honom i ögonen innan jag reste mig och gick. Daria sprang till mig. "Oh Gud vad snygg killen är",sa hon medan hon tryckte in något på sin mobil. "Vem?,och vad gör du med mobilen." "Killen som satte sig på mig, killens nummer" "Asså du slutar aldrig med denna vana." "Vad han kanske är bra i sängen!" "Vet du vad.... nu låter du som Justin.",sa jag och sluta gå. "Gör jag, då kanske han vill ha mig mer" "Uhg" 
Dagen rullade på och inget speciellt hände. "Yes finally shopping" "Hej varsågod" "Vad är det här" "inbjudan till Macs fest ikväll" "Vem är Mac?",frågade jag. "Han som brukar hänger med Justin" "Omg vi kommer gärna",sa Daria och tog två kort.  Vi körde till stan. "Varför så glad?",frågade jag. "Bry dig inte du nu ska vi shoppa klänningar. Vi gick runt och runt jag hade hittat en klänning men Daria ville ha något 'Simpel' enligt henne. Jag hade till och med fått massa andra kläder så jag stod med 10 påsar och hon med en enda påse. Efter en evighet så hittade hon en svart klänning. Vi åkte hem snabbt och började fixa oss. Jag satte på musik högt. Jag har en plan och den ska följas idag. 
"Work hard, play hard
Work hard, play hard.
We work hard, play hard
Keep partyin' like it's your job",sjung vi högt medan vi dansa runt i vardagsrummet. *Pliing* "Daria öppna dörren nån knackar" "Gör det du jag kan inte" Jag sprang ner till dörren och öppnade dörren med största leendet. "Hee.....vad gör du här?" "Hälsar på så tänker inte du låta oss in?" "Jo visst kom in",sa jag och leendet var försvunnet sen jag såg hans face. "Vem är det Maddison?" "Ja ditt älsko" "Är jag hennes älsko?",frågade Justin. Jag gav han en riktig bitch blick. "Du skulle aldrig vara någons älsko du skulle bara kunna vara någons mardröm",sa jag och kolla på andra killen. "ZAC!",skrek Justin "Ja vad är det med det han är iallafall på jorden inte svävande i rymden.",sa jag"Hahahahaha bra skämt" "Du är bara så himla torr" Zac pekade på sig.
"Ja du hon har inte slutat prata om dig sen hon såg dig",sa jag och satte mig framför honom på golvet medan han satt på soffan. "Så...vad har hon sagt?",frågade han. "Att du är snygg och så söt och.....att du skulle vara bra i sängen" "Haha jag tror det med",sa han och krama mina händer. "Gud vad du är olik fimpen bredvid dig" "FIMPEN KALLAR DU MIG FIMP",skrek Justin. "Nummer ett du är i mitt hus så skrik inte nummer två ja jag kallar dig fimp nummer tre jag kalkar dig det för att du är en cigarett jag kommer röka och trampa ner efteråt." "För mycket självförtroende.",sa han Daria kom ner och vart helt stel när hon såg Zac sitta i soffan. "Åh....heeej!" "Hej sa Zac lika blygt. "Okej jag går och byter om",sa jag och gick upp till mitt rum. Jag satte på mig nya underkläder och min klänning. Dörren öppnades och stängdes lika snabbt och Justin ställde sig bakom mig. "Miss me?" "Hu never,har inte du lärt dig något som heter knacka?" Han svarade inte utan stängde min dragkedja. Jag slängde läppstiftet och vände mig om. "Vad vill du exakt ha?",sa jag. "Låt mig bara köra dig dit",sa han och satte sig på min säng. "Varför?" "Inte för att jag älskar dig utan bara för att visa att jag inte är fimpen" "So kvällen är en tävling",sa jag "Jepp,den som förlorar måste dricka det den andra säger",sa han och log nöjt "I'm on",sa jag och la min hand på hans. "Good,jag väntar ute." Han steg ut och jag sminkade klart mig och fixade snabbt det sista med mitt hår. När jag var helt klar steg jag ner för trapporna. "Damn",sa alla tre samtidigt. Jag ställde mig bredvid dem. "Tänker vi åka eller?" "Ja,föresten båda ser snygga ut",sa Zac.Vi gick ut till deras bil den var super snygg. Daria satte sig i fram sättet och Zac i förarsätet ,jag och Justin där bak. Vi började rulla så fort jag satte mig ner. Jag tänkte precis stänga dörren men bilen startade så jag var på väg att ramla ur. Justin tog tag i min hand och drog in mig. "Kan du inte vara vaken lite",sa han och sträckte sig över mig för stänga bil dörren. Jag lyfte upp mina händer. Hur mycket han än nu hatar mig så räddade han mig. Jag lade försiktigt mina händer på hans axel och smekte honom upp till håret och ner till hans bröst och lyfte upp honom sakta upp...
__________________________________________
Oh my god vad händer mellan dem! Okej visa mig era kunskaper på att kommentera nu. Nästa del kommer beroende på hur många kommentarer det här kapitlet får så men minst 4
 

Postat av: Celebnovell

Jättebra fast det blir lite krångligt att hålla reda på vem som säger vad. :P

2013-06-29 @ 12:11:21
URL: http://celebnovell.blogg.se
Postat av: Anonym

Jätte bra! Älskar den! Men det är lite jobbigt att veta vem som säger vad... Som överstående skrivare har skrivit :)

2013-06-29 @ 16:45:32
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: