- "We need no wings to fly" ✎

Chapter 9- So close

"Rör inte mig". Justin lutade sig snabbt som blixten över mig och höll mina händer uppåt. 
_____________________________________________
"Sluta klaga och bli arg på allt",sa Justin. "Släpp mig!",sa jag. Han reste sig upp från mig. "Vad ska jag göra allt är ju inte perfekt.",sa jag och masserade min hand där han höll mig. "Vi måste få bort barnet",viskade Justin. "Vad menar du",sa jag och gick närmre honom. "Barnet är en risk för alla oss ingen kan ens ta hand om honom, så barnet måste bort innan det ens kommer",förklarade han. "Så menar du ska vi göra så hon får missfall?".frågade jag oroligt. "Ja" "Tänker du döda ett barn?",sa jag argt. "Det är väl bättre än att han växer upp utan sin pappa och dessutom utan pengar så ni kan försörja",sa Justin och satte sig på min stol. Han hade rätt men det rätta är ändå inte att döda barnet. "Hur?",frågade jag. "Vi måste göra så hon ramlar dricker något äter något hon inte får. "Men imorgon för jag är trött.",sa han och ställde sig upp innan han drog av sig sin tröja och byxor, satte på sig mjukisar och kröp in i sängen. Jag log för mig själv och stängde lampan och byte om jag med. Jag lade ner kudden och filten på madrassen som låg på golvet och kröp ner jag med. Mina ögon vart tyngre och tyngre. Jag kände hur filten lyftes upp och hur något låg bakom mig men jag hann inte tänka mer på det innan jag somna.
 
 
Vi satt i köket och åt frukost det var riktig pinsam tystnad. Zac hade sovit över. Jag var inte så speciellt sugen på att äta. Daria hade rödsprängda ögon och man såg att hon knappt hade fått i sig nån sömn. "Ni kan inte bara sitta o vara ledsna ni kommer ändå få barnet så ni bara vet",sa Justin och reste sig. Stämningen sög. Jag hade sjukanmält mig och Justin så vi inte skulle få frånvaro. Daria ställde sig upp och gick sakta ut från köket. Helt plötsligt hörde jag ett boom och hur Daria skrek högt och börja gråta. Zac sköt bak stolen och sprang till henne. Gjorde Justin det? Dog barnet? Jag sprang till henne och skrattade högt riktigt högt när jag såg henne. Jag fick tårar jag vet inte för vad men antar av glädje att det inte var hon som hade råkat illa ut. Jag torka bort tårarna och lyfte upp hyllan från Justins rygg och tog bort handdukarna. Zac hjälpte Daria upp till sitt rum. "Hur i hela friden lyckades du fälla hyllan på dig själv.",sa jag och hjälpte honom upp. "Jag skulle bara ta fram något.",sa han och masserade sig i nacken. "Vad?",frågade jag. Han tog upp pistolen som låg på golvet. Jag såg upp på honom och gjorde en min som tydde -vad har du den till? "Jag har ett uppdrag idag och förbereder den och när jag såg Daria så såg hon den innan jag försökte gömma den så ja hon trodde väl något annat.",sa han och stoppa in den vid byx kanten. "Varför gör du det?",frågade jag "Vet du hur mycket pengar jag tjänar på det",viskade han. "Hur mycket?",frågade jag. "Runt 1-2 miljoner" Det var inte lite det, tankar for fram och tillbaka i min hjärna dem skulle försörja oss och barnet om det kommer. "Finns det plats för en till person?",frågade jag och slicka mig om läpparna. "Du kommer inte med det är stor risk för ditt liv glöm det",sa han och putsade ut. "Ey lyssna jag behöver pengarna nu så fixa bara in mig med er",sa jag och drog honom från tröjan så jag skulle leka lite that badass girl. "Chilla jag fixar in dig men hoppas inte med mig för jag vill inte ha fjortisar med mig som knappt kan hålla i en kniv",sa han och ringde. Han pratade en stund innan han lade på. "Du är med med MIG och är mitt ansvar så tänk inte tanken att svika oss",sa han och höll mig i armen. "Uppfattat när börjar vi?",frågade jag glatt. "Inte nu baby face du har lååång träning kvar",sa han "Men när börjar den da?",frågade jag. "Nu jag har ingen annan tid idag hoppa in i bilen.
Jag hoppade lydigt in i bilen och direkt så startade han bilen"Du måste lära dig vid snabb fart polisen kan vara bakom oss vilken sekund som helst",förklarade han. "Uppfattat" han gasade, jag försökte med att inte vissa hur rädd jag på riktigt var. Vi hoppade ner till en gammal hall. Det var golv som bowling bana och längst bort bakom glasfönstren fanns det runda ringar med olika cirklar ritar runt en prick. "Sätt på dig dem här",sa Justin och gav mig ett par hörsel skydd och tjocka band som jag skulle sätta runt armbågarna och skydd glasögon. Jag satte på mig allt och Justin med. Han räckte fram en pistol till mig. "Ska först lära dig att ladda en pistol. "Du tar bunten och slänger ut den gamla låt bunten glida in i pistolen och knäpp bakåt den hör dragen. Jag försökte men den var för tung. "Okej du kan inte stå och gissa hur det ska sitta mitt i ett anfall.",sa Justin och tog min pistol. Han visade mig igen och igen. Tillslut fick jag till det men han klagade att jag var seg. "Okej nu hur du förbereder till att skjuta, dra bak den här slidan hårt bakåt och sedan den hör lilla dragen",förklarade Justin medan han visade på sin pistol. "En fråga, det låter inte som att starta en pistol utan mer som ett samlag",sa jag. "Hahahaha, du måste skämta!!!!, förresten skäms du att säga sex?",sa han och böjde sig så han var nästan lika lång som mig. "Nej det låter bara äckligt",sa jag och klia mig i handen. "Haha okej, vi fortsätter träna",sa han. Långa förklaringar och lektioner fortsatte han berätta. "Boring",mumlade jag och drog handen genom håret. "Vad sa du?, att det är tråkigt och om du blir skjuten, om du inte vet hur du skjuter",svarade Justin snabbt som blixten och rynkade på näsan. "Nej inget men handlar det här bara om att prata och förklara skit saker.",klagade jag. "Så du vill skjuta redan?" "Exakt",svarade jag. Han gick med mig till ett av fönstren. "Skjut",sa han och lutade sig mot väggen vid fönstret. Jag förberedde pistolen som han hade förklarat.
Jag drog  bak slutstycket och tryckte på avtryckaren så ett skott åkte iväg. Hela min kropp åkte bakåt och det gjorde rejält ont i armen och axeln. Jag föll nästan bak, jag tappade pistolen. "Jävlar,hur gick det?",frågade Justin. "Fan va det det kändes att det var skottet som skött mig bakåt inte jag skottet.",sa jag och masserade min axel. "Jag sa ju till dig men du lyssnar inte, vill du testa med mig?",frågade jusin. "Okej" han tog upp min pistol åt mig och gav mig den, han ställde sig bakom mig och lade sina händer om pistolen så dem var runt min hals. Han lutade sitt ansikte mot min axel och tog ett steg närmre mig. Mina händer låg under hans så dem följde bara stegen han gjorde. På noll sekunder skött vi och det prickade rakt in i mål, jag puttades ändå lite bak men fick stöd av Justins vältränade kropp. "Bravooo",skrek Justin. "Haha, kan vi ta och äta något för jag svälter snart",frågade jag och log sött. "Redan?" "Smälllla",bad jag och hoppade smått. "Okej,gäng med vi har en restaurang över oss",sa Justin och gick upp för trapporna. Det var fullt med folk och ärligt talat alla var full packade med knivar och pistoler så det var inte svårt att gissa att det var maffians restaurang. "En pizza...... och  en fanta och en sprite",beställde Justin. Så fort maten kom, så åt  jag mig mätt.
När maten var slut var jag propp mätt. "Jag måste hem nu, eller vi!",sa jag och log. "Okej" Vi satte oss in i bilen och åkte hem. "Så när börjar......",jag avbröts av att höra ett smått skratt. Vi gick upp till Darias rum. "Vad ska hon heta?",frågade hon och lekte med Zacs hår som låg bredvid henne på hennes bröst. "Haily",sa Zac innan han kysste Daria. Okej jag känner mig då mobbad, jag vände mig om och krockade med Justin. Han slingrade sin hand runt min midja och såg mig i ögonen. Jag drog ut mina händer från hans grepp och la dem på hans bröst. Det var mörkt men man kunde ändå se av fönstret som låg i väggen vid mitten av trappan som var öppen. Jag tog ett steg bakåt men han tog direkt ett steg fram så hans fot vart bredvid min och andra kvar på son plats. Han drog mig ännu hårdare in i sin famn. "Ju...." "Shhh",sa han och lade sitt finger på mina läppar. Jag såg ner på hans finger och sedan in i hans ögon igen. Jag gick ännu ett steg bak så jag krockade med lila väggen vid nedre delen av fönstret. Han tog två steg fram så vi var trångt bredvid varandra. Jag försökte ta mig ur men han stoppade mig och lade sina händer på mina lår och lyfte mig upp på fönsterkanten. Jag föll nästan bak så jag tog snabbt honom i nacken. Justin drog in sin hand i mitt hår, sträckte sig sakta mot mina läppar, han hade blicken fast på mina läppar. Sakta vred han sitt ansikte åt sidan, våra näsor snuddades. Han fukta sina läppar och lade sin andra hand på min kind i andra sidan. Jag kände hur jag andades hans luft som träffade mina läppar. Det var nån enstak millimeter mellan våra läppar, dem snuddade varandra. "OMG ni gör det!",skrek Daria så båda släppte taget om varandra. Jag tappade balansen och kände hur jag sakta åkte bakåt, jag hann inte dra i Justins tröja så jag drog honom i handen så han vändes snabbt som blixten åt mitt håll igen och föll över mig med fötterna fortfarande fasta på golvet, jag kramade honom hårt i halsen. Jag var beredd på att känna verken men den kom aldrig, jag öppnade min ihop knipna ögon och såg mig om. Halva jag var utanför fönstret så jag nästan hängde på Justin, Justin höll mig hårt i en kram,jag kunde höra hur han andades häftigt.  Jag gömde mitt ansikte i hans hals. Han drog mig sakta upp, jag ville inte släppa honom. Jag släppte honom snabbt om halsen och kramade honom runt brösten hårt istället. Han lyfte upp händerna men kramade mig tillbaka efter en stund. "Everything's alright",viskade han. Justin lekte med mitt hår medan vi smått gungade. "Vi är liksom fortfarande här",mumlade Daria. Jag log för mig själv innan jag släppte Justin och gick ner för trappan. Jag kollade bak och såg hur Justin kollade på mig och log ett sött leende, så jag log automatiskt Jag öppnade dörren till mitt rum och gick in. 

Förlåt, Förlåt jag vet att jag inte gjort som jag sagt att set egentligen skulle komma igår men jag ville inte att kapitlet skulle vara värdelöst någon liten händelse måste ju hända. Vad tror ni händer nu när Maddison är med i maffian??, KOMMENTERA!!!!! 
 

Postat av: Anonym

Bra, längtar redan till nästa!;)

2013-07-08 @ 21:37:43
Postat av: Helin

Pmg jag kan inte vänta jag svärr jag e SKIITT nyfiken men snälla mer romantiskt mellan Justin och Madison

2013-07-08 @ 22:18:50
Postat av: abeliebersdream

mer,älskar din blogg <33

2013-07-09 @ 18:04:41
URL: http://abeliebersdream.devote.se
Postat av: Hello

Snälla nej bry dig inte om andra snälla jag kan inte vänta på ett nytt kapitel jag dör snart snälla du e bäst

2013-07-09 @ 23:13:02
Postat av: jasmina

OOMGG jag älskar din novell mer

2013-07-10 @ 19:55:57
URL: http://justinnovell.devote.se
Postat av: ifrah

jag börja läsa din novell idag. Du äger seröst du skriver som en ängeln längtar tills nästa kapitel kommer:)

Svar: Aww tack!
Manar

2013-07-11 @ 19:49:33
Postat av: jazmine

älskar din blogg, älskar sättet du skriver på och allt! längtar skit mycket till nästa kapitell <3

2013-07-11 @ 20:17:30
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: