- "We need no wings to fly" ✎

Chapter 8- Who the hell are you?

Jag orkade inte ens hämta en kudde, jag la mig ner på golvet och somnade.
_______________________________
Jag hade städat klart huset och hade bara kvar badrummet. Jag knöt mitt hår i en boll och drog upp mina byxor. Jag tvättade badkaret och resten av badrummet. När jag var klar stängde jag av vatten och ställde mig nöjt. Jag kan ju lika gärna duscha nu. Jag drog av mig byxorna och tröjan. Jag satte på vattnet och drog av mig bh:n, jag släppte ut håret så det täckte ända ner till en bit över mina turkos trosor. Ångan av varm vattnet fyllde nästan hela badrummet. Jag drog upp mitt hår och testade vattnet, perfekt. Jag kände hur någon steg in i badkaret bakom mig och lade sina händer runt min mage och vände mig om. Hans hassel bruna ögon stirrade rakt in i mina. Han tryckte sin kropp mot min så jag vart intryckt mot väggen. Jag såg ner på hans händer och lade mina hårt runt hans. Han lade sin hand på min kind så varenda nerv i mig fick extra blod. Hans ögon var trötta och sorgsna. Hans ögon flyttade ner till mina bröst. "Dont look down",viskade jag och lade min hand på hans käkar. Han lyfte upp sina ögon och vred på huvudet och kysste mig på halsen, hans mjuka blöta läppar separerades och började skapa sugmärken. Ett lågt stön lämnade min mun. Han såg upp på mig, och bet sig hårt i tänderna av att det sved av något sår. Hans händer smekte min kropp ner till min röv och lyfte mig upp, en av hans händer placerades på mina lår. Jag lade mina händer runt hans nacke och lutade huvudet mot väggen. Hur mycket jag inte ville det här skulle hända så ville jag få känslan. Han kysste mig ner till brösten och ner till min mage. Jag kunde inte tåla nån mer när han kysste mig på brösten.Flera stön lämnade min strupe. Han släppte ner mig och tryckte upp min röv så jag vart tvungen att stå på tå. Han måste också få något. Jag flätade in mina händer i hans hår och tryckte mitt underliv mot hans fast att vi våra hade kalsonger och trosor på oss så kunde jag känna hur han hade växt. "Please",viskade han i mitt öra. "No jag kan inte",viskade jag tillbaka och puttade honom bakåt. Jag steg ut från badkaren, tog min handduk och gick ut. What did just happen? Jag såg mig i spegeln. Vad håller jag på med? Hade jag nyss..... Jag slängde nervöst ner handduken och öppnade min garderob. Jag satte på mig en bh med ett svart linne och shorts under.
Jag vet inte varför jag kände mig orolig och rädd. Men visste exakt varför   när Justin kom in i rummet. Han sa inget, ingenting utan drog mig bara med mig till sängen och la ner mig och satte sig över mig, hans händer var på sängen och samma sak med hans knän så han var över mig. "Vad för fel gjorde jag?",viskade han. Vad för fel gjorde han?, jag visste inte själv. "Svara vad för fel gjorde jag",sa han igen. Hans ögon var ledsna. "Helvete Maddison svara!",skrek han och slog på sängen. "Allt! Du borde inte komma in du borde inte gjort som min kropp kanske ville",skrek jag med tårar i ögonen. "Du har rätt vad vill din kropp nu så jag vet vad jag ska göra",sa han argt. "Att du ska bort",pep jag. "Då stannar jag för jag skulle ju inte lyssna på din kropp.",sa han. Jag sa inget emot jag lät honom nån gång måste han vakna upp för sånt han gör. Efter en stund reste han sig upp och ställde sig vid sängen. "Förlåt",sa han och lekte med sina fingrar. Jag reste mig upp och gick raka väggen till dörren och satte på mig mina skor och sprang ut. Till något ställe där ingen fanns. Jag sprang förbi kiosker och affärer restauranger och parker tills jag kom fram till en hamn.
Jag gick till bryggan och satte mig ner. Och bara tänkte på allt som hänt genom åren. Flera bilder och scener kom upp i huvudet. Solen hade börjat sjunka ner i vattnet och det började bli mörkt ute. Jag drog upp min mobil   4 missade samtal från Daria, mycket dem brydde sig om mig va?  Jag reste mig och sparkade på en sten jag fortsatte sparka och sparka tills jag krockade med någon. Jag såg mig upp och såg Justin.
Jag tänkte precis vända mig upp innan han drog tillbaka mig från min hand och lade sina händer hårt om min midja. "Förlåt" jag tänkte inte svara. Han fortsatte prata och be om förlåtelse. "Sa du något?",sa jag och såg honom i ögonen. Han vart totalt irriterad men försökte hålla sig lugn. Han drog mig med sig till något ställe där det var fullt med folk och sedan till en park. Vi satte oss på varsin gunga innan han började. "Kan vi stryka det som har hänt och börja på nytt",pep han och väntade på svar. "Ja helt enkelt det är ju inte första gången det heller",sa jag Han reste sig och sträckte fram sin hand. "Battel?",frågade han. "Let's go" han satte på musik på sin mobil och började dansa. När han var klar dansade jag, vi fortsatte dansa länge innan det började regna, vi fortsatte dansa och sjunga med låten. Det började spöregna och tillslut hagel så vi sprang hem. Det var mörkt och kallt. Vi gick inte ens som normala människor vi hoppade och dansade medan vi sprang. Bilarna och affärerna hade just börjat sin natt runda. Jag köpte en glass och tuggummi. Justin köpte en dricka, vi satte oss på en bänk framför vägen. Han klunka i sig drickan och slängde ner den på marken. "Ta upp den",bad jag "skit i den." "Ta upp den nu!",sa jag och pekade på den. Han suckade innan han irriterat sträckte sig mot den och tog upp den. "Nana ta dada upp den",härmade han mig och kastade burken i soptunnan. Jag attackerade honom med glassen och lät hela hans ansikte smörjas. Han öppnade munnen för att säga något men jag stoppade in hela glassen och mosade in den i hans mun. Han sprattlade och sparkade med fötterna men jag höll ett säkert grepp om hans huvud så han låg på mina lår. Jag stoppade in en tuggummi i munnen och lät Justin torka sig. "Du borde inte ha gjort det där",sa han. "Vad sa du?",sa jag och gjorde en stor ballong av mitt tuggummi. Han sträckte sig och kysste den så den sprängdes rakt på mitt face. 
........................................
Det hade gått en lång tid och jag hade äntligen fått bort tuggummit från ansiktet men Justin hade inte slutat skrattat än. Vi började gå hem. Vi gick in till porten och tog trapporna upp till vår lägenhet. Jag låste upp dörren och steg in med Justin strax bakom mig. "Zac!,hej vad gör du här?",sa jag och log. Daria satt helt stel i soffan. "Har något hänt?",frågade jag oroligt och slängde av mig skorna. Jag satte mig ner på golvet så jag såg Daria i ansiktet. "Daria berätta vad har hänt.?",sa jag oroligt. "Zac vad har hänt?",sa jag. "Svara din jävla idiot",röt Justin och drog Zac från tröjan. "Släpp mig",sa Zac stelt. "Berätta vad som har hänt",morrade Justin. Zac slog ner Justins hand och gav honom en box. Justin rörde inte en min utan slog Zac en box så han ramla bak på soffan. "Vad har hänt",morrade Justin. Zac vände sig mot Daria som grät utan ljud. "Plus, Plus, PLUUUS",skrek Daria och höll mig om hennes händer. Hennes mascara hade runnit.
Jag stelna när jag väl fattade vad hon menade. "Vad är det mer er ni har inte känt varandra i mer än en vecka och ni, ni är redan föräldrar.",skrek jag och slängde ner min mobil på golvet. Justin vände sig om mot mig. "Är hon gravid?",sa Justin chockat. "Ja vad fan tror du hon menar med plus.",röt jag. Justin tig ett steg närmre Zac innan han drog upp honom och slängde honom mot väggen. "Hur fuck hade du tänkt vara med henne och få barn hur kommer du kunna ta hand om honom har du ens berättat vem du är?",röt Justin. Daria reste sig och drog Justin i handen. "Vadå vad ska han berätta",snyftade hon. "Pappan till ditt barn kommer inte kunna vara med honom för han kommer åka bort om något år för han är en kille i en maffia och det betyder han kan lätt vara död imorrn.",sa Justin. "Är ni ett maffia?",frågade jag. Justin gick in till mitt rum. Jag sprang bakom honom och stängde dörren. "Är du också det?",frågade jag. "Ja, men vi är i två olika grupper han är ett av dem som följer efter en person och dödar men jag.......",mumlade han. "Du vad?" "Jag har i uppgift att få kvinnor att säga det dem behöver för fakta.",mumlade Justin. Jag stelnade, säljer han sig och får kvinnor att dö. "Maddi..." Jag slog honom en örfil och tog bort hans händer som låg på min midja. "Rör inte mig". Justin lutade sig snabbt som blixten över mig och höll mina händer uppåt. 
_______________________________
Här har ni det! Några kommer kanske tycka att det är ett dåligt kapitel men jag har en otrolig huvudvärk, och kan fortfarande inte fatta att min syster äntligen är här efter ett år. KOMMENTERA så får ni kapitlet så snabbt jag bara kan. Minst 6 kommentarer till nästa kapitel:)
 

Postat av: Melissa

Gryyyyyyymt braaaa! När kommer nästa kapitel? :)

Svar: På söndag:)
Manar

2013-07-05 @ 19:18:09
Postat av: Celebnovell

Superbra! ^^

2013-07-05 @ 21:28:47
URL: http://Celebnovell.blogg.se
Postat av: Rebecca

As bra jag älskar din novell! :)

2013-07-05 @ 23:16:06
Postat av: klara

JÄTTE BRA MEEEER!

2013-07-05 @ 23:28:01
Postat av: anonym

DRAMA!

2013-07-05 @ 23:28:25
Postat av: julia

fan va bra , MEER

2013-07-05 @ 23:28:54
Postat av: sandra

Du är jätte bra skriv meer!

2013-07-05 @ 23:29:27
Postat av: lina

OH HERREGUD VA BRA!

2013-07-05 @ 23:29:44
Postat av: Nathalie

Drama!!!!! I love it längtar som fan till nästa kapitel. Du är bäst på det'

2013-07-06 @ 00:40:34
Postat av: Anonym

Sjukt bra!!! När kommer nästa!?

Svar: Nu!
Manar

2013-07-08 @ 18:32:53
Postat av: jasmina

de klart jag vill se headern skicka på min mail jasmina-love@hotmail.se

2013-07-10 @ 00:09:55
URL: http://justinnovell.devote.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: