- "We need no wings to fly" ✎

Chapter 15 - Me and you

 
Han sket i det jag sa och gick med handen över min rygg så jag lade mig ner på honom,med handen smekte han min rumpa och kysste mig på halsen. 
__________________________________________
 
 
Jag kan inte göra det här fast jag kanske vill det. Jag puttade bak Justin och satte mig upp. Han förstod det, frustrerat drog han handen genom håret och gick ut från bilen. Jag sträckte mig mot fönstret och letade med blicken efter honom. Han stod vid nåt träd och pratade med sig själv.  Jag satte på mig kläderna snabbt och tillslut masken. Jag steg ut från bilen och ställde mig framför Justin. "Jag är klar.",sa jag. Han vände sig om och visade en arg min. Han gick förbi mig in till bilen och startade den. Jag följde hand exempel in till bilen. Bilen började rulla och några få minuter senare var vi framme vid en stor affär mer stort museum. "Allt är förberett det ända du behöver göra är hänga ner in till salen och sedan bara plocka in allt i din väska och sedan åka ut, en tjej kommer hjälpa dig hon kommer hänga ner bredvid dig",förklarade Justin. 
Jag nickade till svar och gick bakom honom till stället vi skulle förbereda oss i. Vi tog en baktrappa som fanns i byggnaden då vi kom upp på taket. Där stod tre killar och en kille. "Brooklyn, Efron, Nathan",presenterade dem sig själva. Nathan och Efron förberedde mig och Brooklyn så vi skulle kunna hänga. Jag hade ett bälte runt midjan och sedan andra bälten runt kroppen bland annat axlarna och fötterna. Vi fick vänta tills klockan vart 01:00 för att kunna hänga ner. Justin och Nathan gjorde det sista medan Efron lärde mig hur jag skulle hoppa ner. "Du måste hoppa ner likt när du hoppar in i vatten men när du är en centimeter inne måste du sträcka ut benen uppåt och händerna rakt, som i skydiving.",förklarade Efron. Jag nickade och ställde mig bredvid Brooklyn som verkade inte ens ge ett skit. "Hur många år har du gjort det här?",frågade jag. "3 år",svarade hon kort och fokuserade på sitt igen. "Hatar du mig?",frågade jag henne. "Varför skulle jag men du vet inte vad som händer med oss om vi blir busted och inte får med oss något."
"Något farligt?",frågade jag 
"Tänk dig att du är död ifall det händer och då menar jag död",sade hon. "Okej sluta prata nu Brooklyn ner om 6 sekunder Mad ner om 7 sekunder",sa Nathan och klappade på händerna. Mitt hjärta dunkade hårt så det gjorde ont. Jag tittade på Justin som stod och höll min sänkning som han skulle sänks ner om någon sekund. Brooklyn hoppade ner och repet verkade så löst att hon skulle ramla ner på golvet men med en rörelse drog Efron bak repet så det spändes då hårt att jag trodde det var av. Repet skar Efron i axeln så vass den var och man såg att han fick ont.
Nathan knappade in något och pratade med någon som antagligen var Brooklyn. Jag tittade på Justin för sista gången han nickade som svar att jag skulle ner nu. Instruktionerna spelades snabbt upp i mitt huvud, Knip ihop kroppen, du är en centimeter innanför, lyft upp fötterna som i skydiving, du är nere.,förklarade jag för mig själv samtidigt som gjorde stegen. Jag knep ihop ögonen hårt och bet mig i läppen. Repet spändes o jag hängde rakt över glaset. Jag putsade ut och väntade på fler instruktioner från Justin. "Få upp glaset",sa Justin på telefonen. Brooklyn gav mig en penna som jag satt fast på glaset och snurrade runt ett tag tills glaset lossna och pennan fångade den. Brooklyn öppnade väskan och stoppade in ett armband av diamant. Resultatet förtjänade verkligen all jobb eller det vi har gjort hittills, jag tog upp halsbandet och testade det på mig. Det var omöjligt hur fint och dyrt det var. Jag stoppade in det i väskan och plockade in resten. Jag log mot Brooklyn som plockade segt in ännu fler. Hon testade ett armband och gav mig att testa jag tänkte precis ta det men hon släppte det tidigare och log nöjt. Hel lokalen pep och alla laser linjen lös starkare och lamporna sattes på. Jag fattade verkligen inte vad som hände. Jag hörde Justin hur han skrek och svor åt dem andra killarna och sekunden senare vart jag upp dragen till taket igen. Jag ställde mig snabbt upp och försökte få upp bältet vilket jag inte lyckades med Brooklyn och Efron sprang snabbt med sakerna. Justin svar halvvägs bort innan han tittade på mig och sprang tillbaka till mig. Allt vart segare i mina ögon det kändes att Justin aldrig riktigt var framme vid mig nån gång, jag var busted inget att oroa mig över om hur jag ska få mig ut ur det här. Jag föll ner på knän, Nathan skrek åt Brooklyn och Efron. Jag såg suddigt hur Justin var framme vid mig och rabblade något och skrek samtidigt som han försökte lyfta mig upp. Mina öron öppnades för ljudet igen och hans ljud var tillbaka. "Maddison snälla för min skull upp med mig",sa Justin med en orolig röst. Han knäppte upp mig snabbt och sket i att jag knappt brydde mig om det han sa. Han bar mig och sprang med mig till någonstans jag inte visste så mina ögon slocknade. 
 
När jag öppnade ögonen igen så var vi nedför taket, Justin skrek på Efron. Jag såg mig om och såg att ingen vaktade väskan jag smög fram till den och tog den, Justin såg mig då jag var bakom Efron, och Brooklyn. "O-okej ta väskan, den är eran men be inget av oss sen",sa Justin och log åt mig. Jag reste mig med väskan och sprang bort Justin sprang bakom mig ifrån dem med Nathan med sig. Vi gömde oss bakom en byggnad. Brooklyn och Efron sprang rakt fram och såg inte oss. Jag vände mig mot Justin och Narhan som log åt mig fast på deras kaxiga sett. "Trodde aldrig att du skulle göra det, vilken bög så fort det larma så sprang han med väskan med sin lilla slampa",sa Justin. "Det är dock inte första gången",sa Nathan. Jag log åt dem men avbröt den då jag såg Justins ansikte som visade oro och förvåning, han kollade på något bakom mig. "Maddison!!!",skrek Justin och drog in mig i sin famn och senare hördes ett slag. Jag vågade inte kolla på vad det var. Nathan tog istället hand om det. Jag lyfte upp ansiktet på Justin som blödde i pannan. Jag fick panik, jag vände mig om och såg Efron med ett baseball trä. Nathan slog Efron tills han hamna på golvet. "bög",röt Nathan åt Efron. 
 
Vi försökte hitta en taxi mitt i röran. Vi skulle visst lämna in väskan till en grupp. Vi satt nu i en taxi. "Vem var det som fick på larmet?", frågade Justin som satt bredvid mig där bak. "Hon",viskade jag. "Men dem sa att du tappade det när du skulle testa det vilket du inte ens borde göra"
"Oh my god du trodde väl inte på henne, hon släppte det innan hon ens gav mig det, jag vet inte vad jag har gjort henne",sa jag med en sorgsen not som visade förvåning. "Varför skulle hon göra det?, hon har gjort det i 3 år nu jag tror inte att hon skulle göra ett sånt misstag då",sa Justin och spände sina ögonbryn så han såg riktigt arg ut. "Gud, du den ända som litade på mig säger det vad ska dem andra tro då?, varför skulle hon inte, hon vill liksom inte att något tar hennes plats och blir den bästa",sa jag och tårarna började rinna, jag tryckte upp fötterna mot bröstet och lindade händerna runt det. "Lämna bara det, chauffören kan höra oss",sa Justin och vände blicken ut mot vägen. Vi var framme vid mötesplatsen. Dem gav dem väskan och dem gav Justin en liten väska. "Hör Nathan, ditt förskotts del och resten vågat",sa Justin och plockade ut hälften av pengarna. "Är det här allt vi krigade för en halv idrottsväska pengar som kanske bara blir 60 000",sa jag och rynkade på pannan. "Haja, nej men det här bara en belöning att vi gav det i tid, är du söt, tror du dem ska ge en hög pengar mitt på vägen.",sa Justin. "Jaha, hur skulle jag veta det?",sa jag och sparkade på en sten. "Ses imon bror, glöm inte du måste ta skogs vägen hem",sa Nathan och gick sin väg. "Herrå, ses",skrek Justin tillbaka. "Jaga måste vi ta en skogs väg  nu också",mumlade jag surt. "Varför inte?, vi kan mysa lite då",flinade Justin och puttade mig lät. "Aldrig, inte med dig iallafall",fnittrade jag och puttade honom. "Varför inte, aldrig sett på filmer då dem kysser varandra och myser bara lever sin kärlek",skämtade Justin och la sin hand på mina axlar. "Haha, jo",skrattade jag och höll i hans hand som hängde på andra sidan och andra handen la jag på hans rygg. Vi fortsatte väggen mitt i stan bara skämta och skratta. Det var konstigt att det var så många folk ute så sent. 
 
 
Vi var framme vid en liten hamn mer som båt parkering. Vi hoppade ner i den och åkte mitt ute på en liten sjö som man kunde fiska i nästan bara så man kunde skilja staden från den lilla skogen så staden vart utan en skog. Vi hoppade av vid bryggan och gick in i skogen. "Vadan bord i en skog för",skrek jag och försökte gå. "Vadan har du den här humorn nu för?, du skrattade nyss. "Ingen normal person bor här det är bara det. "Ni glömde kanske ge mig lite pengar",sa Brooklyn som stod framför oss. Jag röck till. Hon riktade pistolen mot mig. "Vad vill du nu da?",frågade Justin. "Mina pengar bara hälften av det du har."
Justin kämpade inte ens emot henne han gav henne hälften kanske ännu mer till och med. Lika snabbt som hon kom fram försvann hon. "Du är fan löjlig!, du kämpade inte ens emot henne",skrek jag och stampade över all gräs och buskar. "Ville du dö hon hade ju pistolen riktad mot dig"
"Inte bryr jag mig, och nu har vi bara 30 tusen eller?"
"Ja, men det kommer mer.",sa han.
"Nnanna det kommer mer",härmade jag honom
"Ey!, sluta larva dig jag sa det kommer mer, det var ju du som inte brydde dig om pengar",röt Justin och stoppade mig från armen. "Släpp mig!, jag jobbade som ett svin o så ger du henne allt och skyller på att jag satte på larmet",snyftade jag och tig sista steget ut från skogen, en bro fanns som man skulle över som man sedan kom till huset som låg på andra sidan. Jag försökte gå bort Justin, jag slutade försöka och såg upp på honom.  Jag tog flera steg bak tills han föll bak och ramla ner i sjön där det knappt var djupt. Jag skrattade högt och vände mig om från honom och gick upp för backen till bron. Han sa inget utan kom upp för backen och gick efter mig. Jag tog en pinne som förberedelse att skydda mig själv. Han var helt blöt, linnet satt tight fast på hans magmuskler så man såg igenom, hans hår droppade vatten jag fokuserade inte på något annat än hans blöta läppar som var separerade för att han skulle kunna andas andfått. Jag gick baklänges vilket var läskigt, jag höll pinnen framför honom som skydd, att han inte skulle putta ner mig. Han drog handen genom håret så hans trötta uttryck syntes. Jag kände skuld känslor för honom att jag var så kaxig mot honom. Han tog ett steg närmre mig och höll pinnen från andra sidan och drog bort den ifrån mig så jag flög fram mot honom med all kraft och krockade med hans bröst. Han såg ner på mig och lade sin hand på min midja. Han drog bak slingan som låg på mitt ansikte bakom mitt öra. Hans ögon visade alla slags känslor man kunde få, smidigt lade han sin hand på min kind och lyfte en aning upp mitt ansikte så dem var i samma nivå som hans läppar. "Du är så vacker",viskade han mot mina läppar så jag fick rysningar längst ryggraden, hela min magen pirrade. Han slöt sina ögon och sträckte sig mot mina läppar, jag slöt mina ögon jag med  och lade min hand över hans. Mjukt trycktes våra läppar mot varandra, hans läppar var så perfekta o mjuka. Jag klämde min hand hårdare mot hans och lade min andra hand på hans kind så jag fick ett bättre tag på honom. Han separerade våra läppar nån millimeter men jag tryckte direkt tillbaka mina läppar mot hans och kysste en amning hungrigare, han log mitt i kyssen och besvarade kyssen. Jag ville inte att det här skulle ta slut. Han slicka lätt på min underläpp för att be om ingång till min mun, jag besvarade det och lät hans tunga glida in i min mun. Hela min kropp ville det här hellre än allt annat det kändes som den sattes på rätt plats att här, här ska dina läppar sättas inte på någon annans. Jag flätade in min hand i hans hår, jag separerade på våra läppar och såg upp på honom. Ingen av oss sa något vi stirrade bara på varandra, medan vi andades andfått. Han kysste mig kort på läpparna innan han gled med handen över min rygg ner till min rumpa och andra på ryggen och bar mig som ett brudpar. Jag slingrade mina händer runt hans hals. Han slängde upp dörren med  foten och stängde den igen. Han slängde ner mig på soffan och la sig över mig innan han hungrigt tryckte sina läppar mot mina igen, mer än gärna besvarade jag kyssen. Jag masserade hans mage ner till hans skrev, han separerade våra läppar en millimeter  och stönade lågt, innan han kysste mig igen.
Jag drog av honom hans linne och sedan byxor. Utan att avbryta vårt hångel drog han av mig mina kläder, han kysste mig mig neråt till mitt underliv och stannade inte där till min förvåning. "Ahh, Justin",stönade jag. Han log och drog ner mina trosor. Han gled ner med fingret in i mig och rörde fram och tillbaka in fingret. "Ahhh, Justin",stönade jag ännu högre och lyfte upp överkroppen av alla känslor jag fick av det han gjorde. Han flinade och gjorde det ännu snabbare så det bara vart ännu skönare jag tål inte nån mer jag tog hans ansikte mellan mina händer och lyfte upp honom så jag kunde kyssa honom. Jag log åt tanken att jag för första gången gillade sånt och just att det hände mig. Jag avbröt kyssen och andades andfått. "Du är underbar, men jag måste tvätta av mig av all smuts",viskade jag "kan jag få hänga med",viskade han och kysste mig några gånger på brösten för att jag skulle låta honom. Jag log som svar vilket smittades till honom så han log ännu större. 
___________________________________________
Asså är det bara som är skit nöjd med slutet???, jag är bara så taggad över att ni kommenterar vad ni själv kände när ni läste det. 
Så idag är er uppgift KOMMENTERA era känslor, och vad ni tyckter!

Postat av: Elin

Sjukt bra :) Nej, det var inte bara du som gillade slutet :D Äntligen är dom typ ihop och hade det andra typ :DDD

2013-07-29 @ 18:15:14
Postat av: Google

Goddie dussin jätte bra

2013-07-30 @ 01:59:12
Postat av: Jessica

Älska allt snälla lägg ut ett till kapitel idag!!? 😉😏

2013-07-30 @ 10:11:19
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: