- "We need no wings to fly" ✎

Chapter 10 - You're different

Previous:
Jag kollade bak och såg hur Justin kollade på mig och log ett sött leende, så jag log automatiskt Jag öppnade dörren till mitt rum och gick in. 
_______________________________
Jag vaknade på morgonen helt bombad det gjorde ont i hela kroppen.Jag reste mig för att ställa mig upp men ramla ner från sängen istället. Jag kröp in till duschen, satte på vattnet drog av mig kläderna och duschade. Efter duschen vart jag mycket piggare så jag började fixa mig en enkel outfits och lockade håret. Jag skuttade ner till köket. Daria och Zac satt men ingen Justin. Jag gick upp lika snabbt och gick in till lilla rummet han hade fått sova i inatt. Han låg med filten över hela kroppen. Jag drog bort filten och satte mig bredvid honom.
Han mumlade något. Jag gick med nageln över hans kind och ner till magen. Han var så söt, jag gillar honom när han sover, Gud vad jag älskar honom när han ler. Jag fortsatte ner till hans mage. Jag skrev några ord. L-O-V-E-U skrev jag på hans mage med fingret. Han slog upp ögonen plötsligt. "Gör du verkligen det?",frågade han och satte sig upp i sängen. "Vad?",jag lotsades inte veta vad han pratade om men hela var ett ljug jag vet att jag gör det. "Du vet det du skrev.",sa han och drog mig upp på hans lår. "Nej jag försökte väcka dig.",mumlade jag. Han såg på mig så sött att jag kunde inte sluta glo på honom, hans ögon glänste, hans hår var rufsigt, Han lade sin hand på mitt huvud och lät mig ligga på hans bröst. "Är det så du väcker alla?",frågade han medan han lekte med mitt hår. "J-ja",harklade jag mig. "Synd för jag trodde jag var speciell hos dig och att du hade känslor som mig",sa han och lyfte mig närmre honom. Jag fick en mini hjärtattack, hade han nyss sagt det där. "Vad för känslor?",frågade jag, och lyfte på huvudet så jag såg honom.  "You now dem du ser i filmer",sa han och lekte med sina fingrar. "Vilka filmer det finns flera sorters filmer, berätta du känslorna du känner",frågade jag bara för att retas med honom. "Du vet vad jag menar, sluta retas",sa han. "Om du inte kan berätta visa mig dem",viskade jag. Jag mötte hans ögon, han lade sina händer på mina lår och smekte mig, han flätade in sin hand i mitt hår. Jag sträckte mig fram så våra pannor krockade. Mitt hjärta dunkade snabbt och hårt. Hela tiden var våra läppar några millimeter ifrån varandra men någon av oss backade bak. Han lade löst sin hand på min arm, och andra på mitt lår. Det var nån millimeter från våra läppar. Jg ville bara känna dem bara smaka på dem bara i en sekund. Jag slöt mina ögon och lät han ta sista steget. Hans läppar snuddade mina innan dem löst var på väg att tryckas, lätt trycktes dem. "MADDISON HJÄÄÄÄLP",jag röck till och avbröt innan det ens hände. Justin suckade och slängde ner sig i sängen igen. Jag såg på honom för sista gången innan jag sprang ner. "Vad",skrek jag när jag såg Daria. "Det gör ont!!!",mumlade hon och höll sin mage. "Det är ingen fara det är bara för det växer",sa jag och satte mig bredvid henne. "Gör han?, aha",sa hon och log. Jag höjde på ett ögonbryn, var verkligen det här anledningen jag kom hit och avbröt alltihop. "Vad sa jag något fel",sa Daria. Jag reste mig och gick upp till Justin igen. "Hon hade bara ont i magen",mumlade jag och satte mig på sängen. "Kul",mumlade han. Han hade filten över hela kroppen och ansiktet. "Vad ska jag göra vi har bara varandra så jag måste ta såna läggen seriöst",sa jag. "Mm, det måste du",sa han och vände sig om så hans rygg var mot mig. "Jag tänker inte bråka måste fortsätta mitt jobb",sa jag och steg ut. "Jag åker och handlar",sa jag. "Ta min bil, sade Zac och slängde sina nycklar åt mig. Jag fångade dem och gick ut till bilen. 
 
 
Jag hoppade av och låste bilen innan jag tog en vagn och gick in till matbutiken.
Jag plockade några grönsaker, frukt, godis, och dricka. Jag gick igenom barn kläderna. Kläderna var så söta! Jag måste bara köpa ett par åt Daria! Jag valde en vit Björn formad pyjamas och en ljus grön med vita p med vita prickar på Jag lade dem i vagnen och ställde mig vid kassan. Jag betalade allt innan jag tog påsarna och satte mig i bilen igen. "HEEEJ",skrek jag när jag kom hem bara för att berätta att jag är här. Daria sprang till mig. "Har du köpt något surt??",sa hon och rotade genom påsarna. "Ja, du har sura gurkorna surgodiset och citron",sa jag och drog av mig skorna. Hon plockade ut det och satte sig ner på köks bordet. Hon öppnade surgurkorna och proppade sig med det. "Du vet man blir sugen på något speciellt när man är gravid",sa Zac och satte sig bredvid Daria. Jag log som svar och lämnade allt där det skulle vara. "Vad vill ni ha i mat?",frågade jag. "Spagetti med köttfärssås",sa Justin som nu hade kommit in till köket. "Okejj",sa jag och plockade fram ingredienserna. Jag lät spagettin koka medan jag gjorde såsen. Jag blandade såsen snabbt innan jag tog fram skärplattan och gurka jag hackade lite innan kniven skar mitt finger så jag blödde. "Ahh!",skrek jag och höll mig för fingret. "OMG blod!!!",skrek Daria. "Det är lugnt kom hit med mig",sa Zac och tog med henne ut från köket. Justin ställde sig framför mig och höll mina händer. Han hade blicken fast vid mina ögon, han styrde mitt blödande finger mot sin mun och tänkte precis suga blodet innan jag drog bort min hand. Blixt snabbt drog han mig i sin famn och kysste kraftfullt på min hals, snarare sög. Jag lade min hand på hans axlar för att hålla mig. "Snälla Justin det gör ont.",viskade jag. Han sket i det jag sa och fortsatte, han tig en paus innan han vände huvudet och började med andra sidan av min hals. "Justin, snälla",viskade jag igen. Sakta kände jag hur han lugna ner sig och istället kysste mig mjukt på halsen. "Varför, är du det?,varför gör du så med mig",mumlade han, det var gärna nu jag såg hur hans ögon var tårfyllda. "Vad?",frågade jag chockat. "Det du gör!, jag är inte vann vid det jag brukar i vanliga fall bara knulla skiten ur tjejen och slänga bort henne i högen med dem andra men du är annorlunda.",sa han och skakade på mig så det gjorde ont. "Jag gör inget det är bara du som känner något",mumlade jag och drog mig från hans grepp och fortsatte laga maten. Det gjorde ont i ryggen där han höll mig. Han satte sig ner på stolen och stirrade på mig.
 
 
"Maten är klar",skrek jag. Daria och Zac kom in i köket och började äta. När maten var över så diskade jag och städade det sista. När jag var klar sprang jag upp till mitt rum. Jag drog av mig tröjan för att se vad det var som gjorde så ont där Justin höll mig. Jag kunde se något fast lampan var stängd jag knäppte upp bh bandet men höll kvar det, inget märke av något sår eller något liknande, jag fortsatte se mig i spegeln ett tag.
Två händer gled över mina armar ner till mina händer och tryckte mig mot din kropp. Det var inte svårt att veta att det var Justin. Han smekte min mage och kramade mig bakifrån. "Förlåt",viskade han vid min hals så jag rös. Han drog bort mina händer från mina bröst så bh:n ramla ner på golvet, han vände mig om och........
_______________________________
Wow what is going on here! 
Bli inte arga att det går för snabbt nu men jag har planerat alltihop så chilla. Jag hade inga suveräna idéer så jag kom ihåg att det var någon av er som bad om mer romantik mellan dem så hela kapitlet vart det, så hoppas ni vet att jag tar emot sånt ni vill ha mer i novellen, så kommentera det ni vill för jag tar mer än gärna emot det:) 
KOMMENTERA!!!

Postat av: Noa

As bra!!

2013-07-12 @ 12:30:42
Postat av: Bieber

Bra skrivet:)

2013-07-12 @ 12:31:12
Postat av: Anonym

Foooortsätt

2013-07-12 @ 12:32:17
Postat av: Maria :*

Du kan ju inte bara sluta sådär? :o

Svar: Varför inte?
Manar

2013-07-12 @ 17:52:09
Postat av: Alexandra - novellblogg

svar: Ja, vi kan göra ett länkbyte! Skriv till mig när du har gjort det!

2013-07-13 @ 09:05:17
URL: http://thejustinbieberstory.blogg.se
Postat av: theressa- abeliebersdream.devote.se

meeeeer,orkar inte vänta... :o

2013-07-13 @ 09:50:24
URL: http://abeliebersdream.devote.se
Postat av: Anonym

När kommer nästa?!

Svar: Jag vet faktiskt inte:(
Manar

2013-07-13 @ 17:42:21
Postat av: jasmina

har du viber då?

2013-07-14 @ 01:25:59
URL: http://justinnovell.devote.se
Postat av: Caddie

Sjukt bra! Mer!

2013-07-14 @ 15:56:04
URL: http://biebersworld.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: