- "We need no wings to fly" ✎

Chapter 15 - Me and you

 
Han sket i det jag sa och gick med handen över min rygg så jag lade mig ner på honom,med handen smekte han min rumpa och kysste mig på halsen. 
__________________________________________
 
 
Jag kan inte göra det här fast jag kanske vill det. Jag puttade bak Justin och satte mig upp. Han förstod det, frustrerat drog han handen genom håret och gick ut från bilen. Jag sträckte mig mot fönstret och letade med blicken efter honom. Han stod vid nåt träd och pratade med sig själv.  Jag satte på mig kläderna snabbt och tillslut masken. Jag steg ut från bilen och ställde mig framför Justin. "Jag är klar.",sa jag. Han vände sig om och visade en arg min. Han gick förbi mig in till bilen och startade den. Jag följde hand exempel in till bilen. Bilen började rulla och några få minuter senare var vi framme vid en stor affär mer stort museum. "Allt är förberett det ända du behöver göra är hänga ner in till salen och sedan bara plocka in allt i din väska och sedan åka ut, en tjej kommer hjälpa dig hon kommer hänga ner bredvid dig",förklarade Justin. 
Jag nickade till svar och gick bakom honom till stället vi skulle förbereda oss i. Vi tog en baktrappa som fanns i byggnaden då vi kom upp på taket. Där stod tre killar och en kille. "Brooklyn, Efron, Nathan",presenterade dem sig själva. Nathan och Efron förberedde mig och Brooklyn så vi skulle kunna hänga. Jag hade ett bälte runt midjan och sedan andra bälten runt kroppen bland annat axlarna och fötterna. Vi fick vänta tills klockan vart 01:00 för att kunna hänga ner. Justin och Nathan gjorde det sista medan Efron lärde mig hur jag skulle hoppa ner. "Du måste hoppa ner likt när du hoppar in i vatten men när du är en centimeter inne måste du sträcka ut benen uppåt och händerna rakt, som i skydiving.",förklarade Efron. Jag nickade och ställde mig bredvid Brooklyn som verkade inte ens ge ett skit. "Hur många år har du gjort det här?",frågade jag. "3 år",svarade hon kort och fokuserade på sitt igen. "Hatar du mig?",frågade jag henne. "Varför skulle jag men du vet inte vad som händer med oss om vi blir busted och inte får med oss något."
"Något farligt?",frågade jag 
"Tänk dig att du är död ifall det händer och då menar jag död",sade hon. "Okej sluta prata nu Brooklyn ner om 6 sekunder Mad ner om 7 sekunder",sa Nathan och klappade på händerna. Mitt hjärta dunkade hårt så det gjorde ont. Jag tittade på Justin som stod och höll min sänkning som han skulle sänks ner om någon sekund. Brooklyn hoppade ner och repet verkade så löst att hon skulle ramla ner på golvet men med en rörelse drog Efron bak repet så det spändes då hårt att jag trodde det var av. Repet skar Efron i axeln så vass den var och man såg att han fick ont.
Nathan knappade in något och pratade med någon som antagligen var Brooklyn. Jag tittade på Justin för sista gången han nickade som svar att jag skulle ner nu. Instruktionerna spelades snabbt upp i mitt huvud, Knip ihop kroppen, du är en centimeter innanför, lyft upp fötterna som i skydiving, du är nere.,förklarade jag för mig själv samtidigt som gjorde stegen. Jag knep ihop ögonen hårt och bet mig i läppen. Repet spändes o jag hängde rakt över glaset. Jag putsade ut och väntade på fler instruktioner från Justin. "Få upp glaset",sa Justin på telefonen. Brooklyn gav mig en penna som jag satt fast på glaset och snurrade runt ett tag tills glaset lossna och pennan fångade den. Brooklyn öppnade väskan och stoppade in ett armband av diamant. Resultatet förtjänade verkligen all jobb eller det vi har gjort hittills, jag tog upp halsbandet och testade det på mig. Det var omöjligt hur fint och dyrt det var. Jag stoppade in det i väskan och plockade in resten. Jag log mot Brooklyn som plockade segt in ännu fler. Hon testade ett armband och gav mig att testa jag tänkte precis ta det men hon släppte det tidigare och log nöjt. Hel lokalen pep och alla laser linjen lös starkare och lamporna sattes på. Jag fattade verkligen inte vad som hände. Jag hörde Justin hur han skrek och svor åt dem andra killarna och sekunden senare vart jag upp dragen till taket igen. Jag ställde mig snabbt upp och försökte få upp bältet vilket jag inte lyckades med Brooklyn och Efron sprang snabbt med sakerna. Justin svar halvvägs bort innan han tittade på mig och sprang tillbaka till mig. Allt vart segare i mina ögon det kändes att Justin aldrig riktigt var framme vid mig nån gång, jag var busted inget att oroa mig över om hur jag ska få mig ut ur det här. Jag föll ner på knän, Nathan skrek åt Brooklyn och Efron. Jag såg suddigt hur Justin var framme vid mig och rabblade något och skrek samtidigt som han försökte lyfta mig upp. Mina öron öppnades för ljudet igen och hans ljud var tillbaka. "Maddison snälla för min skull upp med mig",sa Justin med en orolig röst. Han knäppte upp mig snabbt och sket i att jag knappt brydde mig om det han sa. Han bar mig och sprang med mig till någonstans jag inte visste så mina ögon slocknade. 
 
När jag öppnade ögonen igen så var vi nedför taket, Justin skrek på Efron. Jag såg mig om och såg att ingen vaktade väskan jag smög fram till den och tog den, Justin såg mig då jag var bakom Efron, och Brooklyn. "O-okej ta väskan, den är eran men be inget av oss sen",sa Justin och log åt mig. Jag reste mig med väskan och sprang bort Justin sprang bakom mig ifrån dem med Nathan med sig. Vi gömde oss bakom en byggnad. Brooklyn och Efron sprang rakt fram och såg inte oss. Jag vände mig mot Justin och Narhan som log åt mig fast på deras kaxiga sett. "Trodde aldrig att du skulle göra det, vilken bög så fort det larma så sprang han med väskan med sin lilla slampa",sa Justin. "Det är dock inte första gången",sa Nathan. Jag log åt dem men avbröt den då jag såg Justins ansikte som visade oro och förvåning, han kollade på något bakom mig. "Maddison!!!",skrek Justin och drog in mig i sin famn och senare hördes ett slag. Jag vågade inte kolla på vad det var. Nathan tog istället hand om det. Jag lyfte upp ansiktet på Justin som blödde i pannan. Jag fick panik, jag vände mig om och såg Efron med ett baseball trä. Nathan slog Efron tills han hamna på golvet. "bög",röt Nathan åt Efron. 
 
Vi försökte hitta en taxi mitt i röran. Vi skulle visst lämna in väskan till en grupp. Vi satt nu i en taxi. "Vem var det som fick på larmet?", frågade Justin som satt bredvid mig där bak. "Hon",viskade jag. "Men dem sa att du tappade det när du skulle testa det vilket du inte ens borde göra"
"Oh my god du trodde väl inte på henne, hon släppte det innan hon ens gav mig det, jag vet inte vad jag har gjort henne",sa jag med en sorgsen not som visade förvåning. "Varför skulle hon göra det?, hon har gjort det i 3 år nu jag tror inte att hon skulle göra ett sånt misstag då",sa Justin och spände sina ögonbryn så han såg riktigt arg ut. "Gud, du den ända som litade på mig säger det vad ska dem andra tro då?, varför skulle hon inte, hon vill liksom inte att något tar hennes plats och blir den bästa",sa jag och tårarna började rinna, jag tryckte upp fötterna mot bröstet och lindade händerna runt det. "Lämna bara det, chauffören kan höra oss",sa Justin och vände blicken ut mot vägen. Vi var framme vid mötesplatsen. Dem gav dem väskan och dem gav Justin en liten väska. "Hör Nathan, ditt förskotts del och resten vågat",sa Justin och plockade ut hälften av pengarna. "Är det här allt vi krigade för en halv idrottsväska pengar som kanske bara blir 60 000",sa jag och rynkade på pannan. "Haja, nej men det här bara en belöning att vi gav det i tid, är du söt, tror du dem ska ge en hög pengar mitt på vägen.",sa Justin. "Jaha, hur skulle jag veta det?",sa jag och sparkade på en sten. "Ses imon bror, glöm inte du måste ta skogs vägen hem",sa Nathan och gick sin väg. "Herrå, ses",skrek Justin tillbaka. "Jaga måste vi ta en skogs väg  nu också",mumlade jag surt. "Varför inte?, vi kan mysa lite då",flinade Justin och puttade mig lät. "Aldrig, inte med dig iallafall",fnittrade jag och puttade honom. "Varför inte, aldrig sett på filmer då dem kysser varandra och myser bara lever sin kärlek",skämtade Justin och la sin hand på mina axlar. "Haha, jo",skrattade jag och höll i hans hand som hängde på andra sidan och andra handen la jag på hans rygg. Vi fortsatte väggen mitt i stan bara skämta och skratta. Det var konstigt att det var så många folk ute så sent. 
 
 
Vi var framme vid en liten hamn mer som båt parkering. Vi hoppade ner i den och åkte mitt ute på en liten sjö som man kunde fiska i nästan bara så man kunde skilja staden från den lilla skogen så staden vart utan en skog. Vi hoppade av vid bryggan och gick in i skogen. "Vadan bord i en skog för",skrek jag och försökte gå. "Vadan har du den här humorn nu för?, du skrattade nyss. "Ingen normal person bor här det är bara det. "Ni glömde kanske ge mig lite pengar",sa Brooklyn som stod framför oss. Jag röck till. Hon riktade pistolen mot mig. "Vad vill du nu da?",frågade Justin. "Mina pengar bara hälften av det du har."
Justin kämpade inte ens emot henne han gav henne hälften kanske ännu mer till och med. Lika snabbt som hon kom fram försvann hon. "Du är fan löjlig!, du kämpade inte ens emot henne",skrek jag och stampade över all gräs och buskar. "Ville du dö hon hade ju pistolen riktad mot dig"
"Inte bryr jag mig, och nu har vi bara 30 tusen eller?"
"Ja, men det kommer mer.",sa han.
"Nnanna det kommer mer",härmade jag honom
"Ey!, sluta larva dig jag sa det kommer mer, det var ju du som inte brydde dig om pengar",röt Justin och stoppade mig från armen. "Släpp mig!, jag jobbade som ett svin o så ger du henne allt och skyller på att jag satte på larmet",snyftade jag och tig sista steget ut från skogen, en bro fanns som man skulle över som man sedan kom till huset som låg på andra sidan. Jag försökte gå bort Justin, jag slutade försöka och såg upp på honom.  Jag tog flera steg bak tills han föll bak och ramla ner i sjön där det knappt var djupt. Jag skrattade högt och vände mig om från honom och gick upp för backen till bron. Han sa inget utan kom upp för backen och gick efter mig. Jag tog en pinne som förberedelse att skydda mig själv. Han var helt blöt, linnet satt tight fast på hans magmuskler så man såg igenom, hans hår droppade vatten jag fokuserade inte på något annat än hans blöta läppar som var separerade för att han skulle kunna andas andfått. Jag gick baklänges vilket var läskigt, jag höll pinnen framför honom som skydd, att han inte skulle putta ner mig. Han drog handen genom håret så hans trötta uttryck syntes. Jag kände skuld känslor för honom att jag var så kaxig mot honom. Han tog ett steg närmre mig och höll pinnen från andra sidan och drog bort den ifrån mig så jag flög fram mot honom med all kraft och krockade med hans bröst. Han såg ner på mig och lade sin hand på min midja. Han drog bak slingan som låg på mitt ansikte bakom mitt öra. Hans ögon visade alla slags känslor man kunde få, smidigt lade han sin hand på min kind och lyfte en aning upp mitt ansikte så dem var i samma nivå som hans läppar. "Du är så vacker",viskade han mot mina läppar så jag fick rysningar längst ryggraden, hela min magen pirrade. Han slöt sina ögon och sträckte sig mot mina läppar, jag slöt mina ögon jag med  och lade min hand över hans. Mjukt trycktes våra läppar mot varandra, hans läppar var så perfekta o mjuka. Jag klämde min hand hårdare mot hans och lade min andra hand på hans kind så jag fick ett bättre tag på honom. Han separerade våra läppar nån millimeter men jag tryckte direkt tillbaka mina läppar mot hans och kysste en amning hungrigare, han log mitt i kyssen och besvarade kyssen. Jag ville inte att det här skulle ta slut. Han slicka lätt på min underläpp för att be om ingång till min mun, jag besvarade det och lät hans tunga glida in i min mun. Hela min kropp ville det här hellre än allt annat det kändes som den sattes på rätt plats att här, här ska dina läppar sättas inte på någon annans. Jag flätade in min hand i hans hår, jag separerade på våra läppar och såg upp på honom. Ingen av oss sa något vi stirrade bara på varandra, medan vi andades andfått. Han kysste mig kort på läpparna innan han gled med handen över min rygg ner till min rumpa och andra på ryggen och bar mig som ett brudpar. Jag slingrade mina händer runt hans hals. Han slängde upp dörren med  foten och stängde den igen. Han slängde ner mig på soffan och la sig över mig innan han hungrigt tryckte sina läppar mot mina igen, mer än gärna besvarade jag kyssen. Jag masserade hans mage ner till hans skrev, han separerade våra läppar en millimeter  och stönade lågt, innan han kysste mig igen.
Jag drog av honom hans linne och sedan byxor. Utan att avbryta vårt hångel drog han av mig mina kläder, han kysste mig mig neråt till mitt underliv och stannade inte där till min förvåning. "Ahh, Justin",stönade jag. Han log och drog ner mina trosor. Han gled ner med fingret in i mig och rörde fram och tillbaka in fingret. "Ahhh, Justin",stönade jag ännu högre och lyfte upp överkroppen av alla känslor jag fick av det han gjorde. Han flinade och gjorde det ännu snabbare så det bara vart ännu skönare jag tål inte nån mer jag tog hans ansikte mellan mina händer och lyfte upp honom så jag kunde kyssa honom. Jag log åt tanken att jag för första gången gillade sånt och just att det hände mig. Jag avbröt kyssen och andades andfått. "Du är underbar, men jag måste tvätta av mig av all smuts",viskade jag "kan jag få hänga med",viskade han och kysste mig några gånger på brösten för att jag skulle låta honom. Jag log som svar vilket smittades till honom så han log ännu större. 
___________________________________________
Asså är det bara som är skit nöjd med slutet???, jag är bara så taggad över att ni kommenterar vad ni själv kände när ni läste det. 
Så idag är er uppgift KOMMENTERA era känslor, och vad ni tyckter!

- "We need no wings to fly" ✎

Chapter 14 - I'm your

Hon kröp upp på sängen så man såg hennes bröst. "paradise",mumlade jag. "Vad sa du",log hon "inget, kom hit nu." "Nej jag ska nog sova på andra sängen", sade hon och hoppade av. Jag suckade och lade mig ner. 

 
 
Jag smög ut från rummet så sköterskorna inte skulle se mig. Dylan stod en bit bort och log lika  sött som varje gång. "Jag pekade tummen upp åt honom medan jag joggade åt honom. Jag kramade honom och gav honom en lätt kyss på munnen. "Berätta hur var det?",frågade han. "Perfekt han gick verkligen på det",sa jag och såg mig om så ingen hörde. "Okej vad är nästa plan?",frågade Dylan. 
"Jealousy, vi måste göra honom avundsjuk, jag vill bara dämpa ner hans självförtroende",sa jag och höll han om axlarna. "Okej hur?",frågade Dylan. "Han kommer få lämna sjukhuset idag men besöka det då och då för sina droger, men häng med nu var så kärleksfull du kan mot mig när han är med oss",sa jag. "Jag börja faktiskt gilla det här jobbet",flinade han och kramade mig skämtsamt. "Haha jag med",sa jag och fnittrade. 
 
 
Vi hade fixat alla papper så Justin kunde gå ut nu. Vi var på väg till skolan nu alla tre. Man såg att Justin inte hade det bekvämt av att jag och Dylan satt där fram och han ensam bakom oss. Vi hoppade av och gick in till skolan som nu verkade ett konstigt ställe att vara i efter all den tid. "Vad har du Dylan?",frågade jag. "Idrott"
"Synd jag har No med Justin",sa jag. Jag gick fram till Dylan och rörde på rumpan ännu mer när jag gick bara för att få Justins uppmärksamhet till det som var näst, jag kysste Dylan passionerat snarare hånglade, jag överdrev med det och gjorde så det lät. "Vi borde nog in",sa Justin. Jag avslutade kyssen och gick in till no salen. Lektionen rullade på till slutet och då var det visst bara 10 minuters rast. "Vad har du nu?",frågade jag Justin. 
"Matte",svarade han och satte sig på bänken. "Jaha, då ses vi i lunchen sa jag och gick min väg. 
 
Det var slut på för middags lektioner och nu började spelet. Jag såg Dylan en bit längre bort. "Han kommer nu gör som jag sa åt dig innan. Korridoren var helt tom alla hade gått till lunchen så det vart bara vi kvar och Justin som aldrig går till lunchen, han kom in i korridoren och öppnade sitt skåp. Dylan kysste mig överallt i kroppen. Jag lotsades stöna då och då. Jag såg hur Justin tittade på oss "Wow, chilla mannen har du kul när du våldtar henne mitt i korridoren.",sa Justin och smällde till skåpet. "Oh, sho broder är du här, sorry hon är för hett man kan inte hålla sig",sa Dylan och släppte ner mig för att 'hälsa'. "Mm, för hett, jag rekommenderar att du inte kallar mig bror för jag tror inte att vi är det",morrade Justin och försvann. "Okej skit i det han sa, bra jobbat",sa jag åt Dylan. "Okej hej då ses efter skolan okej?" "Hoppas det",sa jag. Dylan försvann bort han med. Jag luta mig mot skåpet och gled ner. "Det här kommer vara svårt, han har för stort självförtroende och att stå o hångla framför honom med någon annan kommer inte dämpa det. Jag hörde en röst. Jag ställde mig snabbt upp och tjuv lyssnade. "Bror festen kommer rocka tjejerna kommer ha på sig rikaste o snyggaste kläderna och vet du vem som ska komma?, Paul!, med sin bror blondinen Austin och det värsta Justin Bieber kommer vara där med sitt gäng. "Damn klart jag kommer",sa den andra killen. Jag måste bli bjuden på nåt sätt. Jag fixade till mig. Vänta, jag kan inte gå ut så här som en värsta nörd. Jag knäppte upp skjortan en bit, luftade mitt hår så den fick volym, drog upp ärmarna på skjortan. "Okej 1,2,3" jag log så sexigt jag kunde och gick fram till killarna. "Hi guys, vad pratade ni om?",frågade jag och satte mig bredvid den som var snyggast. "Inget",sa den andra. "Inget?, tycktes höra party, drick, killar o sex",sade jag och dämpade ner ljudet på sista ordet. "Vill du inte berätta?,sa jag åt den killen jag satt bredvid och tryckte mig upp på honom. "Du hörde rätt",sade han. "Ska du inte uttala det sista",sade jag sexigt och satte mig på hans höft så mina fötter vart på varsin sida av hans ben. "Vadå sista?",frågade han och tryckte bak sina händer som om han skämdes. Jag såg honom i ögonen samtidigt som jag tryckte mig upp mot hans skrev. Han log skönt. "Förresten har du lust att komma över på fest idag klockan 22:00",frågade han. "Why not?,ses på kvällen",sa jag och reste mig upp från honom. Så fort jag hade försvunnit från deras sinne fixade jag mig tillbaka till mitt vanliga jag och gick ner till cafeterian och köpte en festis. 
 
 
Skolan var slut och festen började redan om 5 timmar vilket var lagom mycket då jag skulle hinna göra mycket innan. Det första jag gjorde var slänga av mig kläderna och äta mat medan jag tittade på tv.
 
2 h senare.
 
Det var nog dags att hoppa in i duschen, jag tvättade mig så noggrant jag kunde. 
 
1h senare.
 
Jag och Daria hjälptes åt med att leta efter en fin outfit jag skulle ha på mig men som skulle vara speciell.
"Vad är det du exakt vill ha vi har tömt hela garderoben och du har inte valt en av dem. 
"Asså den ska vara speciell men snygg, du vet ju att festen ska vara för sånna som Justin o bad girls.",mumlade jag. 
"Aww ska du med Justin, titta vem som är på spår till att bli en bitch",flinade Daria och log busigt.
"Nej, nej, nej det ända är jag och Dylan jobbar på att göra Justin en normal person asså snäll o så sluta med sina droger och festen kan vara ett sätt, det är bara det jag svär",förklarade jag snabbt. 
"Aha, konstigt att du sträcker ut handen till en kille inte alls likt dig?, och vad har hänt hittills",frågade hon. 
"Vi har ljugit att jag och Dylan har haft sex o inte så mycket mer, hjälp mig med att välja istället",sa jag och letade efter något att ha på mig. 
"Jag kommer om en minut",sa Daria och jogga ut. 
"Oho och nu ska hon säker lämna mig och skvallra till hennes baby Zac",muttrade jag och slängde mig ner på sängen över alla kläder.
"Tada!",sa Daria och ställde sig i rummet. 
Jag satte mig upp och var nära på att tappa hakan. 
"OMG vart fick du den ifrån?",skrek jag nästan
"Askungen frågade inte hur hon fick sin klänning right? Sätt på dig den nu istället.",sa Daria och gav mig den. Jag tog glatt emot den och prövade den. 
"Gud den sitter perfekt på dig"
"Gör den?",frågade jag och såg mig i spegeln, den var riktigt snygg och perfekt för en sån fest, det var pärlor över hela över delen och hade delar så min mage syntes, ryggen var bar nedre delen var vit fluffigt tyg som hängde ända ner till golvet. Man kunde bara inte beskriva den. 
 
1h senare
 
Jag hade fått på mig klänningen och håret var fixat och det sista av sminket var kvar, jag satte på mig några smycken och det sista mina klackskor.
 
 
"Wow det här är inte jag!",skrek jag och såg mig i spegeln. 
"Jo!, btw Zac vill skjutsa dig dit bara för att vara säker att du är framme där. 
"TACK , ni är bäst!",skrek jag och kramade henne. 
"Uhh, då kan du vara snäll och låta vårt barn överleva", sa hon 
"Haha förlåt jag är bara så glad. 
 
Vi stod nu utanför stället festen skulle vara i, det var en riktigt stor lokal med en ännu större trädgård. Jag var redan 15 min sen så jag skyndade mig in. Jag tog ett djupt andetag och sträckte ut mitt huvud för att se lokalen. Det var hundratals folk, iallafall för mig för jag var inte vad vid fester mer än 50 personer. Jag gick sakta ut och tog första steget av trappan som fanns. En kille fick syn på mig och som då slog till sin vän så han också såg på mig vilket fortsatte tills hela lokalen såg på mig, tjejerna bitch blicka mig medan killarna verkade gilla det dem såg vilket gav mig mod att fortsätta hela vägen ner från trappan. Det vart helt plötsligt tyst innan flera killar gick fram till mig. "Lust att vara min dejt?", "Dröm hon är min", "Hög eller , hon är min"- dem fortsatte bråka medan jag sökte med blicken efter Justin, han satt på soffan med några tjejer längre bort. Jag tog ögon masken av en av tjejerna och gick bort till Justin och lämnade killarna bakom mig. Jag ställde mig framför han. Han lyfte blicken på mig och drog bort sin hand från tjejen som satt bredvid honom. "Skämtar ni? Jag drömmer right?",sa han och ställde sig upp framför mig. "No, det är ingen dröm, jag valde dig, jag vill ha dig",sa jag och lade mina händer på hans kind ner till hans händer och drog honom med mig till dans golvet. Vi dansade en stund innan han avbröt tystnaden. "Vad heter du?"frågade han. 
"Är det det viktigaste att veta för dig",frågade jag och lutade mig mot hans axel. 
"Inte riktigt, vill du kö ett spel?
"Om du vill",svarade jag och gick med honom. Vi satte oss på två stolar vid ett bord som andra par satt vid, dem körde ett tag innan det var vår tur. Jag kastade ena tärningen och sedan Justin. 
Min tärning visade till min chock "Suck" vad var det för spel egentligen. Jag var nervös över vad Justins tärning skulle visa. Den slutade snurra och landade på "Below waist" jag såg chockat på Justin som log nöjt.
 
 
"Jag tror du fattar hur spelet går",flinade han och reste sig. "Va?...ja", mumlade jag. "Then ska du komma eller inte?",frågade Justin. Jag reste mig upp och gick efter honom. Vi gick in till ett rum. Så fort jag gick in till rummet tryckte Justin mig mot väggen. "Du är nog den snyggaste tjejen jag har sett.",viskade han.
"Fast har vi träffats innan?",frågade han direkt efter. Jag lät honom få tänka efter själv. Plötsligt röck han till, han lade sin hand och lyfte den sakta upp tills han kunde se mitt ansikte. "Maddison, jag visste att jag hade sett dig förut",viskade han. 
"Och vad händer nu?",frågade jag. 
Han tittade på mig, bort och sen på mig igen. 
"Titta, idag fick jag ett samtal, dem vill att vi gör ett uppdrag."
"Vadå vi?",sa jag
"Kommer du inte ihåg att du joina 
oss?",sa han. 
"Just det och vad är det vi ska göra?",frågade jag. 
"Rån, vi ska råna en smycke affär, diamant o sånt."
"Men...."
"Du gick med och har ingen väg ut!",sa han direkt innan jag hann säga klart min mening. 
"Vi måste ta vägen ut från fönstret.",sa han och öppnade fönstret. 
Han gick ut först och väntade på mig för att ta emot mig. Jag tog första steget ut och sedan sista då det var två steg innan man var tvungen att hoppa ner. 
"Jävlar snyggt ass",sa Justin och precis då hoppade jag ner i hans famn och gav honom en örfil. "Kolla inte nästa gång"
Vi gick ner ett tsk till tills vi var framme på marken, vi sprang till hans bil. Jag öppnade dörren och andades andfått nät jag äntligen satte mig in i bilen. 
"Vad ska vi göra nu,"frågade jag?
Han höjde ett ögonbryn och tittade på mig från topp till tå. 
"Vad?",frågade jag och granskade mig själv. 
"Tänker du verkligen ha på dig den här klänningen när du ska råna?",frågade han. 
"Jag har inget annat"
"Jag tog med mig dina kläder som dem ger ut",sa Justin och gav mig en väska. Jag öppnade den och tog ut kläderna. 
"Vart ska jag byta om?",frågade jag. 
"Där bak"
Jag klättrade igenom och satte mig där bak. Jag öppnade klänningen men lyckades inget vidare med att få ner den. Jag muttrade några svor ord och lade mig ner på stolarna eller vad man nu kallar dem. Jag såg inte mer än hur Justin lade sig över mig och drog ner min klänning så jag låg i endast underkläder. "Justin",viskade jag. "Inga ord, jag är din",viskade han tillbaka och kysste mig på halsen ner till mina bröst. Han drog av sig sin tröja och sträckte sig mot mig igen. Jag vände på oss så han var underst. Jag satte mig på hans skrev. "Justin det är verkligen inte tid för det",sade jag.
 Han sket i set jag sa och gick med handen över min rygg så jag lade mig ner på honom,med handen smekte han min rumpa och kysste mig på halsen. 

Klar!, här ifrån börjar första steget till mina planeringar. KOMMENTERA mycket nu för då får ni nästa kapitel så snart så möjligt. 
Kommentera vad ni tycker
 

- "We need no wings to fly" ✎

Chapter 13 - Say it is not true

Jag borde nog sluta attraheras av såna saker för hon verkar inte typen som gillar sånna  killar, jag vill verkligen ha henne men inte som den gammal Justin utan en ny en som känner konstiga sker i kroppen vid hennes närvaro. Tänkte jag och lade händerna bakom huvudet och märkte att jag log för mig själv. 
___________________________________________
 
Jag gick ut till väntplatsen och såg hur Daria låg i Zacs famn och sov. Jag satte mig bredvid Zac. "Hur mår hon?",frågade jag. "Bra, just det hon hämtade några kläder med sig igår till dig",sa han och räckte fram en väska. "Åh tack jag hade glömt att jag gick runt med pyjamas.",sa jag och gick in till toaletten. Jag satte på mig  dem röda shortsen hon hade och en svart t-shirt med en jeans jacka över. Mina vita Converse fick dugga. Jag hittade ett halsband i väskan som hade legat där i jag vet inte hur länge. Jag satte upp mitt hår i en hög, spänd tofs. Mitt ansikte såg helt förstört ut, jag tvättade det och lade lite utav mascaran som alltid ligger i min väska.
Jag gick ut från toaletten och satte mig ner igen bredvid Zac. "Han har vaknat, du kan in till honom om du vill",sa jag åt Zac. Han nickade lätt innan han reste sig och gick in till rummet. Daria vaknade till och satte sig upp. "Jag drar till cafeterian som finns",sa jag och reste mig. "Okej",sa hon och log.
Jag gick ner till cafeterian och beställde en kaffe med en bulle och även en frukost till Zac och Daria. 
"Redan tillbaka",sa Daria när jag hade kommit upp igen. 
Jag svarade inte utan räckte bara fram frukosten och gick in till Zac och Justin. Jag gav Zac sin frukost och tänkte precis gå ut innan Justin ropade mig. 
"Maddison" 
"Hu?",sa jag och gick tillbaka till honom. 
Han rörde ner ögonen att jag skulle sätta mig ner på sängen. Jag gjorde det och väntade fortfarande på vad han hade att säga. Han gav mig några blickar jag inte riktigt förstod. 
"Okej du fattar inte, ZAC ut härifrån",sa Justin och slog ut med händerna. 
Zac gjorde som Justin bad honom. "Kan du säga vad det är nån gång?",suckade jag och kliade mig i huvudet. 
"Du vet när jag var i ambulans bilen?, vart var du?",frågade han. 
Jag stelna till men försökte åtminstone se ut att jag inte brytt mig om frågan. "I bilen med dig",sa jag kort 
"Och..? Vad gjorde du då?"
"Vad gör man?, hoppades på att vi skulle hinna rädda dig"
"Varför tycks jag att jag kände några läppar mot mina.",sa han med en charmig blick. 
Det vart som om spottet fastna i halsen. Jag hostade lite och samlade mig igen. "Hahaha, vad drömmer du om?",sa jag och drog upp ena benet. Han fortsatte se mig med en så säker blick. 
"Dina läppar",viskade han efter ett tag och satte sig upp bredvid mig. 
"Om du ändå har kysst mig kan du inte göra det nu igen?",viskade han och höll mina händer. 
"Justin jag gjorde in....",jag hann inte prata klart utan vart avbruten. 
"Båda vi vet det, jag lyssnar inte på dig jag lyssnar på vad dina ögon talar mig",sa han och drog bort filten och satte sig. "Okej, jag måste gå nu.",sa jag och reste mig snabbt. Justin kramade mig bakifrån och fortsatte gå mot mig tills jag krockade med väggen. 
Han vände om mig och lade sina händer på väggen vid sidorna av mig. "Justin bort jag har inte tid till sånt",sa jag och försökte få mig ut. "För vad har du inte tid?"
"Det här, Justin inget är emellan oss och det ända är att du dog på grund av dina droger och jag hjälpte dig THAT'S IT jag har en pojkvän.",sa jag och slog ut med händerna. "Right, gå, gå till din lilla bög som gömmer sig bakom skolbänken.",sa Justin och backade bak och kröp tillbaka till sin säng. Jag såg på honom en sista gång innan jag gick ut. 
 
 
 
Jag kunde inte skilja mellan om hon menade det eller om hon ljög. Men i båda fallen hade hon sagt det till mig och gjort att jag återigen kände dem konstiga sakerna i magen att jag typ mådde dåligt utav att höra att hon var någon annans. Jag vill verkligen ha henne. Men inte på sättet jag velat ha alla andra tjejer. Och det hjälpte liksom inte med att ligga i sjukhuset. Jag reste mig och drog av mig sjukhus kläderna och satte på mig byxorna som hängde bredvid sängen och t-shirten över. Jag gick in till toaletten och fixade håret och gick sedan ut från rummet. Jag blanda ihop mig med några tjejer som gick ut för att sköterskorna inte skulle se mig. När jag väl va ute putsade jag och letade efter en taxi.
 
 
En taxi stannade, jag hoppade in snabbt. "Vart ska du?",frågade taxi chauffören. "Stratford High School",svarade jag. Han körde hela vägen fram till skolan. Jag hoppade ut och gick runt till chaufförens fönster. Jag letade i mina fickor efter pengar men dem var helt tomma. Jag suckade lågt. Var jag tvungen att göra det igen? Jag drog upp mina byxor och vände mig om och sprang det snabbaste jag kunde bort från bilen. "HEEEEY DU MÅSTE BETALA",skrek mannen efter mig. Jag sprang in i en park och gömde mig bakom en buske. Chauffören svor något och klev in i buskarna. "Fuck",mumlade jag för mig själv. Jag såg inget mer än hur hans fötter stod framför mig, fast det var koll svart ute. Jag såg upp på honom. Jag fukta mina läppar, reste mig sakta upp och puttade med händerna att han skulle ta det lugnt och ge mig chansen att förklara men det vart verkligen inte så han drog mig med båda händerna från tröjan. Inga ord kunde beskriva hans ansikte. "Okej låt mig bara förklara",bad jag. "Vad ska du förklara",sa mannen. "Uhm...umm...." - "Vad har han gjort mr.Oz",frågade..Maddison som på nåt sätt hade kommit hit. "Hej Maddison den här killen åkte taxi utan att betala",sa chauffören. 
"Låt honom vara för min skull mr.Oz, jag betalar pengarna",sa Maddison och räckte fram pengarna. "No, no no du ska inte betala",sa jag och drog ner hennes hand. "Har du andra pengar att betala eller?",sa hon och slog mig med armbågen mot min mage. "Guh, nej",mumlade jag, o höll mig för magen. "Tack, men det är sista gången jag tillåter det",sa Oz och puttade ner mig i busken. "Tack",sa Maddison och pussade honom på kinden. Han gick bort och åkte bort. Jag reste mig och drog av mig tröjan, jag slog till den för att få den ren. Vi började gå en bit utan att säga något. "Tröttnar inte du på att skaffa problem vart du än går, ett, du får inte ut från sjukhuset, två varför betalade du inte? Du ska alltid skapa drama runt dig ena dan slår du folk, andra slår du dig själv eller som du tycker 'får bort skuld känslor'"sa hon med en retad röst vid slutet. "Okej",mumlade jag. 
"Justin OKEJ hur många gånger har du egentligen sagt det?, o det ända du gör då är att göra exakt tvärtom",sa hon irriterat. "Okej, jag fattar vi har gått hela vägen och det ända som verkar ditt problem är hur många problem jag gör kan du inte fan sluta med det eller, märker inte du att du också är konstig ena dagen kysser du mig när jag är död och andra vill du inte ens erkänna det och dessutom så står du och pussar på en gamling som jobbar som chaufför",röt jag och slängde min t-shirt på axeln. Hon lade händerna i kors och gjorde små ringar i sanden med fötterna. "Du måste fatta att jag också har känslor du blir sårad och bara för jag dricker mig full så betyder inte det att jag är utan känslor, och just nu känner jag dem jag har känslor för dig och det är nytt för mig så det är inte lika enkelt för mig",sa jag och fick några tårar. Hon såg chockat upp på mig. "Förlåt, låt oss starta på nytt, du lär mig och jag dig och då är båda nöjda över varandra deal??",frågade hon och kramade mig. "Deal, förresten vart var du?",frågade jag och började gå igen. "Hos Dylan han ville att jag skulle träffa hans föräldrar",mumlade hon. "Aha och hur var det?",frågade jag. "Bra dem var snälla, även han vi hade kul, och nu är du hemma igen",sa hon. Jag rynkade på näsan och såg mig om. "Fan!",mumlade jag, hon hade lyckats få mig tillbaka till sjukhuset utan att jag märkt det. 
 
Det var ingen idé att tjafsa jag gick in till rummet igen lika smidigt som  jag försvann ut. "Lova att inte göra det igen",sa Maddison och gav mig sjukhus kläderna. "Lovar, om du gör det jag vill",flinade jag och tryckte henne mot väggen vilket resultatet var att hon trängdes för mycket mot väggen då rummet var mörkt och lampan som fanns ute var ända lyset. "Vad?",andades hon nervöst.
"En omgång",viskade jag av att jag inte kunde hålla mig mer. 
Jag kysste henne på axeln, upp till halsen och stannade bredvid hennes mun. "Justin jag kan inte",sa hon och puttade bak mig. 
"Varför inte?",sa jag och gick fram till henne igen. Jag råkade verkligen inte mer jag kysste henne lite överallt, tills jag stoppade in min hand i hennes shorts. "Justin jag kan inte jag har redan",viskade hon med gråt i halsen och puttade bak mig. "Vad har du redan?",frågade jag oroligt. 
 
 
"Justin du är för sen jag och Dylan",sa hon och slutade prata vid den punkten. "Du måste skämta, var det inte du som skällde på Zac och Daria att dem hade det direkt, du var visst en..", jag avbröt mig själv och kramade istället henne som nu för nån anledning grät så hon knappt han andas. Hon tog ett djupt andetag och satte sig ner på golvet. "Maddison berätta har han gjort något?",frågade jag. "Nej men, men jag äcklas av mig själv och jag är rädd att jag slutar ut som Daria, gravid för man spyr väl när man är gravid och har haft det innan",snyftade hon. "Har du spyt?",frågade jag oroligt. Hon nickade lätt och grävde in sitt ansikte i mina bröst. Jag visste inte vad jag skulle göra eller säga.
 
Vi hade suttit en stund utan att säga något. "Kan du inte sova över, det är tråkigt ensam",frågade jag. "Men jag får inte, tänk om sköterskorna kommer in",sa hon. "Snälla, då, då kan du bara gömma dig i toaletten",Sa jag. "Men...",jag avbröt henne snabbt. "Inga men"
"Okej men bara idag" "deal bara idag",svarade jag. Hon började dra av sig skorna medan jag hade lagt mig ner i sängen och struntat i  kläderna o låg i endast shorts Zac hade hämtat innan. Hon kröp upp på sängen så man såg hennes bröst. "paradise",mumlade jag. "Vad sa du",log hon "inget, kom hit nu." "Nej jag ska nog sova på andra sängen", sade hon och hoppade av. Jag suckade och lade mig ner. 
__________________________________________
Såå, där sattes sist punkten, vad tycker ni kommentera nu. Det är i te slut där jag har så många idén att jag bara vill skriva som den för att komma dit och skriva det allt jag skriver nu har anledningar. KOMMENTERA för ett kapitel redan imorgon.